חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני כבר כמה שבועות מנסה להתמיד בתכנית אך כל יום בשעות אחה”צ- ערב ממש קשה לי לשלוט ברצון לאוכל ומתוקים במיוחד :לאבטוח: . וזה ממש בצורה קיצונית, אני כל היום בעבודה מצליחה לשמור מעולה וברגע שאני מגיעה הביתה יש לי חשק לאכול את כל הבית..
    זה כבר ממש מתסכל.. למישהי יש טיפים?

אלמוני
    לא פעיל

היי מעיין, מכירה את התחושה שאת מציינת. לדעתי את פשוט צריכה לעשות החלטה עם עצמך. אין כניסה ל מתוקים נקודה. מתוקים זאת מנה מותרת ורק פעם בשבוע. תצייתדי בדברים דיאטטיים שיהיו בתיק בשלוף: מלפפון וגזר חתוכים, תפוח חתוך, חטיפים של חלי, תמרים. כמובן לא הכל ביחד , כל יום לפי התפריט. אפשר לנפח ארוחות ביניים אם מצרפים לפרי הרבה ירק ועושים מזה ארוחת סלט עם מנת פרי. בדרך הביתה תאכל ארוחת ביניים למשל. בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

הי מעיין, אני נעזרת המון בסוכריות ללא סוכר , מסטיקים. כמו כן ניתן להכין מראש שיהיה לך במקרר : ג'לי דיאט , גזר או דלעת מתוקים בתנור. תחפשי במתכונים באתר. בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ואני משתלטת על כך באכילת קרטיב גלידל של פלדמן [חינמי – מותר עד 5 ביום]. יש בכמה טעמים והחל מ 17 קלוריות לקרטיב ועד 20 קלוריות לקרטיב. או שאני אוכלת גזר/ גזרים ושותה מים לאחר מכן.
    בהצלחה שכחתי להוסיף משהו חשוב: הכפור של הקרטיב גלידל מקפיא לי את הקיבה ואז לא מרגישה משם כלום…לא רעב ולא חשקים … :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות