חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכם ,אני בתכנית מזה 3 חודשים ויש תוצאות ברוך ה',לאט לאט…אני בשלב שאני עושה את הדרך אבל לא מאמינה ביכולת שלי להשיג תוצאות ,כי אני מצפה ל”קסם” …ולכן אני חורגת מהתפריט ב”נשנושי” אנרג'י למיניהם (שימתיקו את המרירות..חחח)
    אני יודעת שאני בתחילת הדרך והשכל אומר :”סבלנות”! אבל איך מתגברים על הנפילות האלה בכל זאת??תודה מראש.

אלמוני
    לא פעיל

הי איילוש,
    אני מאד מזדהה עם מה שאת כותבת כי חוויתי בדיוק את אותו הדבר אחרי שלושה חודשים בתוכנית והרשתי לעצמי לנשנש ביחוד בגלל שכבר התחלתי לקבל מחמאות מהסביבה והרגשתי שמותר לי לעשות “תוכנית כבקשתך” כמובן שתוך שבוע עליתי במשקל קילו וחצי. חזרתי הביתה מהקבוצה וחשבתי עם עצמי- האם עכשיו, אחרי שירדתי X קילוגרם אני מאושרת? האם באמת אני רוצה לרדת עוד? מה יקרה אם אני לא אשמור על מה שהשגתי עד עכשיו?
    הבנתי שליעד האישי שאני הצבתי לעצמי (ולא זה שהציבה הדיאטנית) לא הגעתי- לא הייתה שלמה עם מה שאני רואה במראה וזאת הייתה החלטה לאסוף את עצמי ולחזור לתוכנית כפי שהיא.
    תחיי מארוחה לארוחה, אל תחשבי על יום שלם או שבוע שלם
    כל הזמן תוכיחי לעצמך שאת יכולה להתאפק, שזה שווה הכל
    תזכרי משפט שאני חוזרת עליו כל הזמן בתוכי…
    זה נגמר בפה אבל התחיל בראש- תשני את החשיבה, תוכיחי לעצמך שאת מסוגלת!!!
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה…
    שאלת את שאלת השאלות…”איך נפטרים מהנפילות”…ובכן אין נוסחא או כדור שיכולים לעשות זאת אלא רק באמצעות שינוי מחשבתי לאורך זמן. בתחילת דרכי היו לי התרסקויות מטורפות, עם הזמן למדתי למתן את הנפילות, להפוך אותן לביס במקום מגש של פיצה וכדומה. כיום דבר ראשון איני מזמנת לעצמי נפילות ומנסה למנוע אותן מראש. אבל אני אנושית ולכן גם אם אני לא מצליחה לשלוט בעצמי, אני נופלת על דברים “טובים” כמו עוד כריך, עוד מעדן..עוד פרי..
    אני מציעה לעשות “בדק בית” פנימי ועמוק לגבי הצורך הנפשי לנפילות…כי אוכל לא באמת מנחם, מפצה..:)
    וכמובן, לערוך ניהול רישום…כמה נפילות למשל יש לך וכל שבוע להחליט שאת נפטרת מחצי הנפילות וכדומה…
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

היי ….
    מצד אחד את נשמעת מאושרת ומצד שני בגישה של חוסר מוטיבציה ….
    וכי למה ??
    את יורדת .. את נמצאת בתחילת תהליך ולאט לאט יגיעו התוצאות !
    בנוגע לנפילות .. ראית פעם תינוק שהתחיל ללכת ולא נפל ??
    אני לא ראיתי בכל התחלה יש מעידות ונפילות ולאט לאט אנחנו לומדים ללכת בלי נפילות .
    מה שחשוב שלא תחמירי עם עצמך בלי הלקאה עצמית ובלי רגשות אשם !
    רגשות אשם סוגרות דלתות ולקיחת אחריות פותחות אותן !
    הצעתי אלייך היא : ” לפני כל ביס תחשבי על הג'ינס ”
    בהצלחה ואיתך לאורך כל הדרך חלי ממן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות