חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #77050
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא יודעת איך לחשב כל מיני חומרים שאני משתמשת בהם לתיבול ויכול להיות שזה מכשיל אותי. הייתי רוצה לדעת איך לחשב רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק ורסק עגבניות… מישהו יודע מה הערך שלהם בבישול?

    #77051
    אלמוני
    לא פעיל

    הם כולם חינמיים, בשפיות… השאלה בכמה את משתמשת בבישול? אני משתמשת יחסית הרבה (בכל תבשיל יש או רסק או סויה) ובירידות שלי הם לא פוגעים. אין לי מושג מה הערך שלהם, אולי איה תדע.
    בהצלחה,
    יפעת.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות