לא הצלחתי להבין – אז אני רוצה לוודא ,
אם אני מכינה מטחינה גולמית, מים ולימון ממרח טחינה כמה מותר לי כמנת שומן? כפית או כף?
כנ״ל לגבי חומוס ביתי שאני מכינה – מותר כף?
האם מלבד החומוס שניתן להחליף פעמיים בשבוע בתור חלבון גבינה, האם ניתן להחליף גם את הטחינה מדי פעם כחלבון גבינה?
טחינה גולמית כשהיא כמו שהיא מגיעה מהקופסא אפשר לאכול כמנת שומן-כפית.
אם הכנת אותה עם מים ולימון ניתן כמנת שומן-כף.
חומוס ניתן כמנת שומן-כף, חומוס לייט שיש בסופר ניתן כמנת שומן-2 כפות.
טחינה זה רק מנת שומן ולא מחליף את חלבון הגבינה.
יש לך (בתפריט 1200 לפחות)- 2 מנות שומן ביום..נצלי אותן על טחינה וחומוס..
:אוהב: