שלום אני בקרוב טסה לחו”ל. הטיסה עורכת 12 שעות. קודם כול איך מתאימים את הדיאטה לשעות טיסה ולאוכל מוגש במטוס ? ושנית אני לא בטוחה שאוכל לשמור בבנקוק עם האוכל שם אבל לא רוצה להרוס את המעט שהשגתי עד כה. איך ומה עושים ? תודה
הקושי העיקרי נמצא בהתחלה והוא נקרא “להתכונן”.
עד הטיסה – לפי התפריט כרגיל. בזמן ההמתנה לטיסה ניתן פשוט לארוז כריך.
במטוס האוכל לא להיט ככה שאין ממש בעיה והוא לבטח אוכל דייאט (ניתן להזמין מראש צמחוני).
בבנקוק … כמו בכל נופש בחול גם שם יהיו את הפיתויים הקולינרים של המקום אז קחי בחשבון שאת בנופש ולא בכל יום, תתארגני עם דברים שיקלו עליך ושניתן לארוז כמו למשל טוסטעים/חטיפי אנרגיה – כפחמימה, פירות יבשים כמנת פרי, ופיצוחים על תקן מנות שומן. והכי חשוב תהני!!!