- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/04/2014 בשעה 22:27 #144089
אלמוני
לא פעילאיך היה בליל הסדר?
שתפו, ספרו…
אני כאן! בקבוצת הפורום שלנו ממשיכים כבשגרה רק חגיגיים יותר :אוהב:
חג שמחחח12/04/2019 בשעה 15:06 #144090אלמוני
לא פעילאת ערב החג קבלתי עם 600 גר' למטה וזה נתן לי חשק רציני להמשיך
ולהתאמץ בחג.את החג העברנו אצל אמו של החתן שלי,אני הייתי אחראית על הבשרים,תוספת אחת
חמה, וסלטים חיים.היא על כל השאר.אז קודם כל אני יכולה לומר שהיה לי קל לבחור מה כן ומה לא.התחושה היתה נפלאה לאורך היום ובהחלט נפלאה יותר בסוף הערב,כשידעתי שאכלתי בשפיות,מכל
מה שרציתי או בחרתי והכל הרגיש טוב קליל ובעיקר לא נפוח ומציק.אתמול עשינו על האש ומבחינתי זו היתה ארוחת צהריים יחד עם מותרת.נהניתי בה ושוב בשפיות ובקלות הרגשתי טוב עם עצמי.היום גם כן היום עבר בהצלחה ומשום מה הפסח הזה קל לי הרבה יותר מבכל יום אחר במהלך השנה.חג שמח לכולם ותעדכנו איך הולך לכם?
מאשי. :אוהב:12/04/2019 בשעה 15:06 #144091אלמוני
לא פעילאני קצת מפרגנת לעצמי, אבל זה יחסית בקטנות ורק בדברים שהם באמת שווים את זה. מה שכן אני גם זזה המון ואתמול עשינו טיול די רציני ואני עוד מרגישה את השרירים, אז כנראה שנצליח לאזן את מה שנכנס גם.
בסדר אכלתי מסודר חוץ מקניידלך עודף שאכלתי – עשינו סדר פעם ראשונה עם המשפחה של חבר שלי והם החליטו שהם עושים תחרות קניידלך כשכמה אחים והאמא הכינו סוגים שונים – אחד היה ממולא בבצל מטוגן ובבלילה שלו היה רוטב פסטו עם כוסברה, אחד מקופסה רגיל, אחד היה מן מוכן עם בשר, אחד עם שומן אווז (התרחקתי כמו מאש) ואחד ממתכון. אז אכלתי 3 במקום 2.
והשארתי לי גם מהמנה המותרת לקינוח (חילקתי אותה ליומיים – ראשון ושני) ואכלתי מהבראוניס שאחותי הכינה. ורק כהוכחה לזה שהם כאלה מוצלחים – המגש חוסל. אבל לא על ידי 🙂
ואז נסענו להיפגש עם המשפחה של אמא שלי יום אחרי, והבאתי אוכל מסודר. הפשלה העיקרית הייתה שהארוחת צהריים (שהייתה תחליף לארוחת ערב) הייתה עם טונה ובגלל שלא היה חלבון אחר בנמצא אכלתי ממנה. העניין היה שלא זכרתי מה המשקל של טונה בשמן או טונה במים אז אכלתי יותר ממש אמורים. גם עד שהבנתי שיש רק טונה כל הטונה במים כבר נעלמה. הייתי יותר חכמה ביום שאחרי, אבל אין ספק ששנה הבאה אני אקח חלק יותר נכבד בהכנות ובתכנון של האוכל לכמה ימים המשפחתיים האלה.
לזכותי ייאמר שלא נכנעתי לפיתוי הגלידה שהיה בכל פינה בכל שמורת טבע ובכל צומת עם גזלן.
את זה אני שומרת לאחרי החג – 2 גלידות פסק זמן :לשון:
ועכשיו חזרנו הביתה! קצת הזוי שכבר יום חמישי, אבל זה אוטוטו מאחורינו.
אגב, הכנתי את הלחמניות פסח – יצא חמוד :שמח2: אבל לקרוא להן לחמניות זה ממש מחמאה :לשון: אולי מיני לחמניות היה יותר נכון… 😉
12/04/2019 בשעה 15:06 #144092אלמוני
לא פעילעוברים עליי ימים רעים מאוד מבחינת התכנית. חרגתי המון ועדיין (היום לא). זאת אומרת, אין לי איזה בולמוסים אבל מפרגנת לעצמי בביס פה וביס שם מדברים אסורים
זה לא אופייני לי בכלל. אבל אין לי כוח להתמרמר על זה אז אני מנסה לאסוף את עצמי בחזרה ומקווה מאוד שאחזור לעצמי בהקדם :לאאכפת:
קשה לי בעיקר עם הדברים שאני מכינה לאחרונה, בעיקר איתם אני חורגת. נשאר לי עוד להכין ביום שבת עוגת יום הולדת לאחותי ואני אעשה קצת הפסקה מהאפייה. זה מקשה ומכביד עליי (מכביד תרתי משמע)לפחות היה טעים……….. :שמח2:
12/04/2019 בשעה 15:06 #144093אלמוני
לא פעילעכשיו נראה את פסח ב'.. נקווה שיהיה בסדר :לאמבין:
12/04/2019 בשעה 15:06 #144094אלמוני
לא פעילרק לעבור את החג הזה בלי להעלות.
שומרת בינתיים על הירידה של שבוע שעבר. נצמדת לתפריט שלי.
חג שמח לכולן
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.