חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איזה יאוש… מרגישה באיזה שהו מקום מאוד חלשה…מוותרת לעצמי רוב הזמן. הרקע הוא כזה, בפעם האחרונה שנרשמתי, נרשמתי ל 3 חודשים…הייתי פעמיים רצוף ומאז נכנעתי לכל תירוץ. כבר עברו בערך חודשיים, אפילו לא בדקתי האם הסתיימה התקופה :(, רוצה לחזור לא מוצאת אומץ, מסכמת בזה שזקוקה לתמיכה.

אלמוני
    לא פעיל

אני עכשיו נמצאת בקבוצה בחודש הראשון ובשבוע שעבר לא ממש רציתי ללכת ובכל זאת אספתי את כוחותיי והלכתי. קודם כל ראיתי שירדתי 800 גרם וזו ירידה טובה :לשון: ודבר נוסף שאבתי כוחות מתוך הקבוצה מאנשים שעוברים את אותו התהליך וקיבלתי עצות להמשך הדרך.
    אם את מרגישה שאת זקוקה לתמיכה אני ממליצה לך להתקשר לקו של חלי ולבדוק מה קורה עם המפגשים ולברר כמה עוד נותרו לך. אל תתני לשום תירוץ לנהל אותך. תחליטי שאת מתקשרת ולא מרימה ידיים וחוזרת לקבוצה. תחשבי על הדברים הטובים שתקבלי מהקבוצה ואל תוותרי לעצמך. בהצלחה יקירתי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי אוסנת,
    את מודעת לחולשה שלך שהיא התמדה.
    תשבי עם עצמך ותחשבי – כמה אני, אסנת, באמת רוצה לרזות? מה אני יכולה לעשות בשביל זה?
    גם אני הייתי מוותרת לעצמי, משלמת לשלושה חודשים ומגיעה לא מגיעה, כל שבוע היה לי תירוץ אחר.
    עד שלא ישבתי עם עצמי וחשבתי מה מבדיל אותי מהמצליחנים בקבוצה? הבנתי שהגורמים העיקריים הם התמדה ורצון – התחלתי להתמיד בהגעה לקבוצה – כל שבוע, לא משנה מה היה, לקחתי אחריות על המעשים שלי.
    הבנתי כמה אני באמת רוצה לרזות ומה זה ייתן לי.
    פה כבר עליתי על דרך המלך והדרך היתה הרבה יותר קלה :מאושר: .
    כשאת מתמידה ורוצה באמת – אין דבר שיעמוד בפני הרצון שלך. את, אוסנת, תוכלי לעבור כל קושי ויהיו קשיים, אבל את תדעי שיש לך את היכולות לעבור אותם.
    אני בטוחה שבכל אחד יש את היכולות להצליח, גם אם הוא צריך קצת הכוונה ועזרה – והקבוצה נותנת הרבה תמיכה – כולנו בסירה אחת ודוברים אותה שפה.
    בהצלחה :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות