- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/07/2012 בשעה 21:42 #200515
אלמוני
לא פעילאחרי בלגנים בראש וחוסר ריכוז ומה לא – החלטתי לחזור לשגרת התפריט ולנסות לשוב לעשות הכל כמו שצריך. אז היום הראשון עבר בהצלחה. אכלתי הכל (חוץ מארוחת לילה שעוד לפניי), לא חרגתי כמעט בכלום אולי קצת בפחמימות בצהרים כשמדדתי נודלס למוקפץ.שתיתי כמעט 2 ליטר מים.
אז אני די גאה בעצמי.
הסתכלתי בכרטיס שלי ונחרדתי לגלות שאחרי שחזרתי לחלי ממן לפני כשנה (אחרי הפסקה ) בעצם חזרתי למשקלי כמו שהגעתי לפני שנה, כלומר במהלך שנה שלמה ירדתי ועליתי וחוזר שוב ובעצם לא ירדתי כלום. וזה מה זה הקפיץ לי פיוז שדחף אותי להחלטה – חוזרים לתפריט באופן מדוייק.
הלוואי שאחזיק מעמד כך גם מחר – כי אני בבית ובחופש – מנסה לצאת מחר כדי לא להתפתות בבית. והכי חשוב – שישבת להיות חזקה.
תודה לכל מי שקורא – היה חשוב לי להוציא החוצה.14/04/2019 בשעה 1:01 #200518אלמוני
לא פעילכך בונים את התהליך מיום מוצלח אחד 🙂 מאחלת לך בהצלחה בהמשך ועוד הרבה ימים מדוייקים ! :אוהב: שמחה בשבילך שבחרת להתחיל שוב מחדש והפעם לתמיד ! :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:01 #200520אלמוני
לא פעילמתחילה בצעד אחד קטן… :שמח2:
כל הכבוד לך על היום המושלם ואין לי ספק שאם המוטיבציה ישנה, ההצלחות יגיעו במהרה!!
גאה ומאמינה בך בהחלטות ובמטרות שהצבת לעצמך, שלא ייגמר לעולם!!
:אוהב: :מאושר: :אוהב: :מאושר:14/04/2019 בשעה 1:01 #200521אלמוני
לא פעילאכלתי ארוחת בוקר, שותה קפה ויצאת לקניות עם רשימת מסודרת לשבוע עם פינוקים מותרים בלבד.
14/04/2019 בשעה 1:01 #200523אלמוני
לא פעילהיי פזיתה :מאושר:
את יודעת, לפעמים כשאנחנו משתפים אנחנו מוציאים ונרגעים…
אל תסתכלי על מה שהיה בעבר – העבר הוא היסטוריה – זה לא יקדם :סחרחורת:
פנייך להווה – איך ומה את עושה כדי לראות תוצאות :מאושר:
תקחי את התקופה הזאת שאת בחופש כמתנה, תחשבי איך כשתחזרי מהחופש יגידו לך “וואו, רזית…” ואיך תרגישי 🙂 – נכון שבחופש קצת יוצאים מהשגרה אבל עם תכנון נכון ומוקפד אפשר וניתן להגיע לתוצאות…
תסגלי לך הרגל בחופש, שבבוקר כל יום או בערב שלפני את מתכננת מה תאכלי לאוכל כל היום –
תערכי רישום, תפני מדף במקרר ותשימי בו את כל מה שאת אמורה לאכול, כולל בקבוקי מים חצי ליטר, כך שיישאר לך כשאת פותחת את המקרר לבחור – בין מה שהכנת לכל היתר – ובאותו רגע תיזכרי ב- “למה אני רוצה לרזות” ויישאר לך רק לבחור – בטוחה שתבחרי במה שהכנת, אבל תכיני כריכים מושקעים, ארוחת צהריים מושקעת – תהיי מאורגנת ותגווני באוכל.
טיפ נוסף בתקופת החופש בבית – תיכנסי לפורום על בסיס יום יומי, מספיק לקרוא וקצת לשתף – זה יתן לך כוח ומוטיבציה לעוד יום מוצלח 🙂
בהצלחה ותעדכני 😉14/04/2019 בשעה 1:01 #200524אלמוני
לא פעילפשוט תניחי לעבר ותסתכלי קדימה!!!
תעבר5י יום יום, תעשי רישום, תכיני לך חינמיים ותכנסי הרבה לפורום!!
לי זה מאוד עוזר!! -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.