חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, התגעגעתי אז באתי :צוחק:
    אני תמיד נופלת על אותן 2 דברים – מסטיקים ללא סוכר, שיכולים לבוא אצלי גם 10-15 בקלילות, וכמות פסיכית של פלפלים( 3-6 ליום)

מרגישה ששתי המעידות האלו הן מה שמונע ממני להסתער על שוקולד וחטיפים, אך ברור שיש כאן נפילה שמקשה עליי בתהליך 😉
    כבר שנה רביעית כאן, הגעתי למשקל היעד, עליתי 8 ק”ג( בעיה רפואית שכללה תרופות שהעלו אותי)
    והחלטתי לחזור לעצמי בסופה, ואך להתרגל למותרת אחת ממש קשה לי. מדהים איזה שינוי זה :עצוב:
    למישהי יש טיפים או עצות? תמיד שמחה לעזרה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היוש!!!
    יופי שחזרת, חשוב לעצור בזמן!!!
    טיפים?? כרגיל: מים/ חליטות ללא קפאין, 6 ארוחות מסודרות ועשירות, גיוון, קצת ספורט וקדימה לשמירה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי,
    לא הבנתי איזה פלפלים ? כי פלפלים זה לא חנמי….???

ומה הבעיה עם מסטיקים….?????????

תודה ובהצלחה…

אלמוני
    לא פעיל

היוש ברוכה השווה!!!!
    את הכי יודעת מה צריך לעשות
    כיף שחזרת :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני כמוך עברתי תהליך דומה , לצערי חוויתי עלייה של 15 קילו והגעתי למשקל שיא מבחינתי…
    התחלתי ללכת לתזונאית ואני כבר כמה חודשים אצלה ירדתי בינתיים כמעט 7 ק”ג ו8 ק”ג לפני (אני באמצע מה שנקרא)
    אני מאוד מבואסת מהעלייה והכי מבינה אותך זה מתסכל שכבר נגענו בשמירה וזה נלקח מאיתנו
    לצערי אני כרגע לא בתפריט של חלי אלא במה שהתזונאית שלי נתנה לי (אני לא ממש אוהבת אותו אבל אין לי יותר מדי ברירה)
    אבל החלטתי ואני מקווה שזה בסדר מבחינת אורנה לחזור לפורום ולשתף, לעלות תכנו יומי כי לפי דעתי אנחנו מתדלקות אחת את השניה במוטיבציה ומרימות אחת את השניה כשקשה.
    אז אני כמוך החלטת לחזור לכאן ומאחלת לנו מלא מלא בהצלחה! חיבוק גדול!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות