חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר אור!
    קודם כל אני שמחה לראות שלינויה וזה, וכפית עוד פה מהותיקות שעזרו לי כבר בירידה הראשונה.
    ירדתי 11 קילו בפעם הראשונה שעשיתי חלי (לבד בלי קבוצה.) ובעקבות כדורים שהייתי צריכה לקחת שאחת מתופעות הלוואי שלהן היא עליה במשקל (וחשק מטורף לפחמימות בקטע אחר) אני מוצאת את עצמי כאן שוב אחרי שמירה של בערך שנה +- אפילו שנה וחצי שאני חושבת על זה. עליתי כמעט כל מה שירדתי (משהו כמו 8 קילו) ואני מתה לרדת שוב:( לא 11 קילו כי היתי רזה מדי והמשקל בנינו זה רק מספר, זה משנה איך זה נראה (וברוך השם החזה שלי שוקל דיי הרבה).
    בקיצור איך חוזרים ???
    עד עכשיו שתיתי נס, יצאתי להליכה ואכלתי יוגורט + חמוציות. עברתי על התפריט ואני לא זוכרת איזו ארוחת בינים אמורה להיות עם עוד אופציות.
    אני כל כך מפחדת לא להצליח 🙁 רע לי עם איך שאני נראת וכבד לי וחבל לי על כל ההשקעה שהלכה לפח:(

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מכירה אות, אבל שמחים בחדשים… לינויה וכפית אכן פעילות מקצועיות שעוזרות ללא הפסקה..
    נראה לי שבתור התחלהחזרה תעברי על כל רשימות התחליפים ואף תדפיסי אותם. אחר כך, תמשיכי את היום עם רישום בעזרת דף ועט וממש לחזור להיות מדויקים. כי נגיד יוגורט וחמוציות זה מרכיבי א. לילה- אך כמה אכלת מהיוגורט וכמה החמוציות?! 😉
    את נראת לי נחושה בדעתך, אין סיבה שלא תצליחי..
    לגבי שאלתך, את ארוחת ביניים 4 אפשר לשנות את מרכיביה (חוץ מחלבון בשר או פעמיים אותו מרכיב)
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אנחנו פה בשבילך 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות