חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי יקרות,
    עשיתי את התפריט של חלי כמעט שנה וירדתי 15 ק”ג שהצטברו לי אחרי 2 הריונות צמודים (לבד ללא קבוצה)!!
    משום מה מאסתי בתפריט, בהכנת האוכל ופרשתי ממש 5 ק”ג לפני הגעתי למשקל היעד!!
    במהלך כל התקופה עליתי לשמחתי רק 4 ק”ג (הפסקה של שנה).
    חזרתי לתפריט לפני כשלושה שבועות במלוא הרצינות כי הבנתי (וגם תמיד היה ברור לי) שהדיאטה של חלי היא אליפות והיא דרך החיים הטובה ביותר. בכל התקופה שעשיתי אותה הרגשתי מעולהה בריאותית ונפשית, חיונית, מלאת מרץ, פסקו לי כאבי הראש ועצירויות (תופעות שאני סובלת מהם בצורה כרונית) ועוד. ובכלל, אין כמו לספוג מחמאות מכל כיוון כל היום, זה שווה את כל המאמץ.
    אני מקפידה מאוד ולא חורגת אפילו בביס, החיסרון שלי הוא שאני לא עושה ספורט. מעולם לא עשיתי ואני ממש לא בכושר!! הגוף שלי רפוי מאוד (גם לפני שהתחלתי את חלי ירדתי בצעירותי כמעט 30 ק”ג לבד) ונותרו בי עודפי עור.
    היום אני 8 ק”ג לפני היעד, מקווה להשיג את המטרה וגם אכשהו לשכנע את עצמי להתחיל לעשות ספורט ולעצב את הגוף.
    שתהיה לכולנו גמר חתימה טובה, צום מועיל ונגשים את כל מטרותינו בכל תחום השנה.
    חיבוק גדול :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

מאמינה בך, הדרך של חלי היא לגמרי הדרך הטובה והכיפית ביותר לירידה במשקל תוך כדי שמירה על אורך חיים נורמלי, המותרת תמיד עוזרת למוטיבציה וכמו שאמרת גם כל המחמאות..
    את התפריט את מכירה אז זו לא בעיה בשבילך פשוט תתחילי ותראי שתרגישי מצויין :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שנה חדשה זאת אחלה הזדמנות לשינויים מבורכים!
    אני גם כל חיי ממש ממש שנאתי פעילות גופנית והתרחקתי מזה מאוד (ברמה שהפכתי את העולם בשביל להשיג פטור בבגרות בחנ״ג!). כשהתחלתי את הדיאטה נרשמתי לחדר כושר והבטחתי לעצמי שאני עושה רק דברים שאני הכי פחות אסבול מהם, שאני לא הולכת להרוג את עצמי… התחלתי מזומבה ואירובי, שזה גם אחלה פעילות גופנית וגם שורף קלוריות ופשוט התמכרתי! לאט לאט שילבתי גם מכשירים והיום אני סבבה גם איתם… שיעורי עיצוב קשים לי מאוד אז אני פשוט לא נכנסת אליהם, למדתי להכיר את עצמי. אני יודעת שאם אני אסבול בשיעורים הללו אני אימנע לגמרי מהחדר כושר בסוף… ברור שאפשר לראות תוצאות על המשקל גם בלי ספורט, אבל הספורט כל כך מזרז את התוצאות שזה פשוט מדרבן!
    תתחילי מקצת, אפילו חצי שעה, 3 פעמים בשבוע – את תראי איך לאט לאט את ממש תזדקקי לזה מעצמך ואולי אפילו תאהבי…

אלמוני
    לא פעיל

:שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות