חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חייבת לשתף אתכם בחוויה שלי… היום חזרתי לשיגרה אחרי חופשה ארוכה של פסח 🙂
    אני מאוד אוהבת לאכול, במיוחד מתוקים ( טוב בטח אתם לא חחח) וחגים אצלנו זה חגיגה אחת גדולה כמו אצל רובנו. חוגגים עם כל המשפחה המורחבת שלא חוסכים בשום מאכל מבושל, אפוי או מטוגן, גם הסלטים מבריקים וטעימים, ואיך לא קינוחים מתוקים שמחייכים מכל עבר. תמיד יש בשפע ואי אפשר להגיד =ל=א= כי לא נעים, היא טרחה כל היום, כולם אוכלים ומה איתי?, הכינו בשבילנו, מה כבר יקרה מחתיכת עוגה או עוד מנה של על האש… והאמת שאף אחד לא ניראה “מורעב” או שחסר לו פחמימות בגוף וגם לי לא חחחח….
    אבל השנה הצבתי לי מטרה אחת.. היא לא בשמיים..
    רציתי לעבור את חג הפסח בלי נקיפות מצפון, שאני לא ארגיש שונה או מקופחת, כיאילו זה היה שבוע רגיל. כמובן שלא לעבור רק את ארוחת החג אלא להנות יותר מהחופש ומהמשפחה ולא מהאוכל שמחכה להיכנס אליי ולחגוג על חשבוני… וזה לא היה פשוט עבורי!
    אז היום התעוררתי בבוקר במחשבה איך לא שמתי לב לזמן שעבר…
    עברתי את החג בחיוך, בהנאה, בגאווה, בכייף והכי חשוב אני שבעה בלי נקיפות מצפון:צוחק:!! לא “נפלתי” על שום מצה עם שוקולד כדי “להרגיע את הרעב” :סחרחורת: , או פרוסת עוגה שקרצה לי 😉 , ולא על שום עוגייה שחייכה לי :לשון:… הייתי עסוקה בלטייל, בלהנות עם המשפחה והחברים, ולאכול את מה שאני צריכה עם המותרת שמגיעה לי ונהנתי מזה כל כךךךךך :אוהב:

אז בהחלט מגיע לי להיות מאושרתתתתתת ירדתי 1.500!!!!!!

שיהיה לכולנו יום מלא בחיוכים :מאושר: !!

אלמוני
    לא פעיל

וואוו – אני לא מכירה אותך ואני ממש גאה בך! בחשיבה שלך –
    הוא לא רק אוכל, הוא יותר בילוי והנאה מה”ביחד”.
    הוכחת לעצמך שאת יכולה להגיד “לא” לפרוסת עוגה / עוגייה / מצה עם שוקולד ובתמורה
    מקבלת “כן” גדול לעבודה שעשית – המשקל, שהוא גולם, הראה לך תוצאה של עשייה – עשייה הנסיכה צליל 🙂
    שיהיה לך המשך שבוע קסום ומלא מלא בחיוכים :שמח1: :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות