חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חברים אתמול נשקלצי והנני במקום.בשבוע שעבר עליה של 200 גרם.ובשסוע הבא רוצה ירידה משמעותית.סיום רביעי שעבר חגגנו לבני בר מצווה וההפקה כללה טיול משםחתי לכותל יומיים לםני עם כל במשפחה ומלא עוגיות מתוקים ועל האש.אחרי הבר מצווה שבת חתן ואיך איה אומרת? ” הסוכר שאוכלים הופך לחדודים.בקיצור נס שנשארתי במקום טוב אולי זה מכל הריצות בהכנות לאירוע הגדול.יש לי בעיה רק לחזור לשגרה. בא לי לרדת אבל קשה העבודה.היום הייתי בסופר וקניתי מלא מים ירקות ווכל.מה שנדרש כדי שאצליח.הלוואי.מבטיחה לעדכו בשלישי הבא מה המשקל יגיד והכי רוצה בעוחם להצליח לרדת כוד ועוד

אלמוני
    לא פעיל

הצלחת לעבור את בר המצווה ולהישאר במקום-שזה בפני עצמו הישג.
    עכשיו זה הזמן לשנס מותניים ולחזור לשגרה-לא לשגרה של להישאר במקום, לשגרה של לרדת עוד ועוד ועוד עד השמירה המיוחלת..! כי יש לך את הכוח ויש לך את הרצון – אחרת לא היית פה
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    והנה גם הכנת את עצמך לחזרה לשגרה – קנית מים, פירות, ירקות..כל מה שצריך! את רוצה את זה..לכן אין כל סיבה שהעדכון הבא לא יהיה משמח במיוחד..ההפך הוא יהיה כ”כ משמח שאני מתחילה לחשוש לחיי המסך שלי שלא יקרה לו משהו מרוב אושר!!
    המון הצלחות.!!

אלמוני
    לא פעיל

שעברת כזה ארוע משמעותי בחייך שכרוך בכל כך הרבה אלמנטים ויציאה רצינית מהשגרה ונשארת באותו משקל. זה אומר שגם אם לא הייתה לך אפשרות לאכול בדיוק לפיה התוכנית בכל זאת לא שחררת את הרסן לגמרי אלא השתדלת להשאר בשפיות ולא לחרוג. וזה המווווון!!!
    עכשיו את יכולה בנחת להמשיך בתוכנית ובע”ה בשקילה הבאה תהיה ירידה. מגיע לך

אלמוני
    לא פעיל

האירוע ב”ה מאחורייך!!!!!!! :מאושר:
    לקחת החלטה לחזור לשגרה!!!!!!!!! :מאושר:
    וכבר עשית מעשה ראשון…..קניות!!!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    מה שנותר לשנות את המקווה להצליחהלוואי…לברור שאצליח כי אני כ”כ רוצה ואעשה הכל!!!!!!!!הנה ,אני לא מחכה למחר…כבר התחלתי!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ב ה צ ל ח ה !!!!! :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות