- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/01/2012 בשעה 10:09 #186668אלמונילא פעיל
היי,
אני כבר שבועיים בתהליך , סה”כ ירידה של קילו.
אני חושבת שהדבר היחיד שאני לא עושה נכון הוא זמני האוכל.
לפעמים יוצאים לי מרווחים של יותר מ3 שעות ולפעמים של שעה וחצי.
ב. אני לא מגיעה לארוחת לילה כי אני כבר ממש עייפה….
ג. חסר לי משהו מתוק!!!!!! כמו שוקולד, ממרח בוטנים…דברים כאלה. מתי ואיך אפשר לשלב בתפריט???
**עד שהגעתי לקבוצה פחמימות ובצקים היו ה”בעיה” שלי, ועכשיו זה הפך למתוק.תודה,
נועה13/04/2019 בשעה 18:55 #186669אלמונילא פעילקודם כל שיהיה בהצלחה.
אמנם אני רק חודשיים וחצי בתהליך אבל אני יכולה להבין אותך.לגבי שוקולד, הוא רק במותרת. אבל – יש חטיפי אנרגיה שיש בהם קצת שוקולד והם מותרים (עד 100 קלוריות לחטיף כמובן) לדוגמא nature valley עם שוקולד מריר (אבל הם באים בזוגות – לאכול רק אחד כי באחד יש 92 קלוריות), ויש חטיף של חברה שנקראת FREE שהוא ממש טעים, 70 קלוריות אם אני לא טועה ויש בו קצת שוקולד. בקיצור, חפשי את החטיפי אנרגיה האלו, ודאי שהם לא עוברים את ה-100 קלוריות לחטיף.
בנוסף, נסי את הופלים בלי סוכר של עלית, אני מצאתי שהם טעימים לא פחות וניתן בביניים לאכול 2 ופלים בלי סוכר כמנת פחמימה.
ריבה לייט – את יכולה לשלב כפית עם לחם/לחם קל.
תנסי את העוגת גבינה עם הביסקוויטים – היא תחליף לארוחת בוקר אבל אצלנו בקבוצה אמרו שניתן גם לשלב אותה ולאכול ממנה בארוחת ארבע (למרות שאני לא יודעת אם זה מומלץ על בסיס יומיומי קבוע).
לגבי ממרח בוטנים, כפית ממרח בוטנים היא מנת שומן אז עשי את החשבון שלך (לפי התפריט שאת עושה) ותראי איפה את יכולה לשלב לך אותה.זה לגבי המתוקים.
בנוסף, אני חושבת שאם תקפידי יותר על מרווחים של שלוש שעות תמצאי את עצמך פחות מחפשת את המתוק. תעשי ניסיון של כמה ימים ותבדקי אם זה משנה משהו. יכול להיות שאם תקפידי על ה-3 שעות אז אולי גם תצליחי להגיע לארוחת לילה (למרות שגם פה אני יכולה להבין וגם אני לא תמיד מגיעה אליה).
13/04/2019 בשעה 18:55 #186670אלמונילא פעילאני מאוד חסרי לי מתוק ותמיד, אז מה שאני עושה זה ככה:
1. לפעמים בארוחה אני מוותרת על מנת פחמימה ובמקום אוכלת את החטיף אנרג'י עם הקפה כקינו, יש חטיפים עם טיפה שוקולד (של נטלה מאוד טעימים )
2. בארוחת ערב מגיע לך מנת שומן שזה כפית חמאת בוטנים אז שוב אני לוקחת פיתה קלה של אליס מורחת חמאת בוטנים ושמה בטוסטר הקופץ – יוצא מאוד טעים – אני אוכלת עם התה ירוק כקינוח אחרי ארוחת הערב (רק להקפיד שבארוחה עצמה לא יהיה פחמימה ושומן – למשל פשטידת קישואים עם ירקות בתנור – לי זה מאוד טעים ולבסוף קינוח של פיתה עם חמאת בוטנים
3. שתיה דיאט – שותה חצי כוס של דיאט ספרייט או דיאט קולה – לא בריא – אבל חצי כוס ביום – לא נורא – וזה מעביר את הטעם למתוק…
4. ג'לי ליט של אוסם – טעים אבל קשה להשיג אותו – של מרמולייטה פחות טעים אבל אפשר גם – לאכול כקינוח – וזה חינם 🙂
5. תה ירוק חם עם כפית סוכרזית
ניראה לי שזהו…מכווה שעזרתי 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.