חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אז אני חדשה פה וחייבת קצת עזרה..
    כל החיים שלי אני בדיאטה ובזמן האחרון הייתי חיה על תפריט של 800 קלוריות ( כן אני יודעת שזה לא בסדר) החלטתי שאני מורידה פחמימות בצהריים וארוחת ערב והייתי אוכלת את ה פחמימה בארוחת ביניים.
    התחלתי עכשיו לעשות חלי ממן ואני מפחדת להתחיל לאכול פחמימות בכמויות שרשומות אצל חלי. כבר עליתי קילו 🙁
    מאוד רוצה לרדת וכבר מיואשת , מגיעה למצב של בכי בגלל המשקל. מישהו? משהו? חייבת עצה.
    להתחיל לאכול פחמימות בהדרגה או לאכול בדיוק כמו אצל חלי?
    אשמח לתשובה שתעזור לי

אלמוני
    לא פעיל

היי מותק. קודם כל הרגלת את הגוף שלך לאכול 800 קלוריות ליום,הגוף שלך נכנס למצב סטרס ועשיו כשהעלית את הקלוריות הוא ״משמין״
    תמשיכי עם התפריט של חלי עם הזמן תתני לגוף להתרגל ואת תראי ירידה!
    בבהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כמו שסיון כתבה לך

תני לגוף שלך להיתרגל לתפריט של חלי

תהיי סבלנית

ותראי במשך הזמן ירידה,

אל תשכחי שאם יש לך קילוגרמים בודדים לרדת,

זה לוקח יותר זמן,

בהצלחה !!!

אלמוני
    לא פעיל

שחררי את המספרים! עזבי כמה ירדת או לא.. אם זה עושה לך רע לעלות על המשקל ולראות עלייה תחליטי שלא תעלי על המשקל במשך שבועיים/שלושה

אבל! במשך כל הזמן הזה תעשי חלי!
    תראי, התוכנית של חלי עובדת על כל כך הרבה אנשים, נשים גברים בכל הגילאים, כל אחד עם עבר כזה או אחר עם דיאטות כאלה ואחרות. רוב הפורום/משתתפי חלי עשו דיאטות כאסח, ירדו מלאא ועלו בהתאם.. המפתח למשקל הזוהר הוא -סבלנות-
    אני כבר שנה וחצי אצל חלי, היו תקופות מדהימות והיו קשות, אבל זה עובד! וכשאני לא עובדת אז לא עובד.
    לכן, תורידי לחץ מהמספרים ותהיי בטוחה בתוכנית- מבטיחה לך שהיא עובדת! רק היי סבלנית

בהצלחה בובה

אלמוני
    לא פעיל

הדיאטה של חלי ממן מעולה!!!
    מלמדת אותך לאכול את כל הקלוריות שאת צריכה ביום תוך כדי איזון וחילוק בין הארוחות.
    תתחילי אותה, תתמידי לאט לאט תראי תוצאות.
    תזכרי שגם אם את יורדת קצת עדיף לרדת מאשר לעלות או להישאר במקום ועדיף לרדת בהדרגה ולתת לגוף להתרגל לדרך החדשה וככה זה גם ישמר לאורך זמן בעתיד.

בהצלחה :מאושר:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות