חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני צריכה לעשות דיאטה. שנים אני מתחמקת מזה, אבל כבר אי אפשר להתחמק יותר.
    בעברי עשיתי המון דיאטות (במשך שנים), ואחרי כל ירידה באה עלייה עוד יותר גדולה מהירידה עד שבשלב מסויים החלטתי שעשיתי מספיק דיאטות לכל החיים.
    אולם בזמן האחרון, עקב המון מתח ולחץ עליתי עוד כמה קילו בנוסף לעודף שכבר היה לי לפני כן, וזה מה שהתחיל להפריע לי מבחנה פיזית (כאבי גב רגליים וכו'…).
    על כן אין מנוס….
    ולשאלה שלי, האם ניתן לעשות את הדיאטה של ה1500 קל'. אני יודעת שאם אני אעשה דיאטה מצומצמת אני אשבר בהקדם. האם זה אפשרי? כבר הבנתי מקריאה בפורום שלפי הנתונים שלי (בת 33.5, 1.56, 67 קילו)אני צריכה לאכול פחות אבל האם זה אפשרי בכל זאת???
    תודה וסליחה על האורך.

אלמוני
    לא פעיל

יש לי פחות או יותר אותם נתונים ( 1.63 – 76 קילו)
    עד כה הצלחתי להוריד 8.5 קילו בעזרת התוכנית הזו וממש ממש התוכנית הזאת קלה לעשייה את לא תהיה רעבה כל היום, אוכלים כאן אוכלים טוב ובריא
    אני לא יודעת , אבל אני כשאני עושה בדיוק את התוכנית אני מרגישה ממש טוב, קלה, לא נפוחה ולא עייפה ופשוט טובבבב!

לכי על זה, יהיה בסדר! בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

ההצלחה לא תלויה בנתונים. היא תלויה ברצון שלך, באמונה שאת יכולה ובעשיה עצמה. תתחילי בתהליך, אל תפחדי לשאול וללמוד והתוצאות תגענה. יש בקבוצות מכל המינים: גבוהים, נמוכים, רחבים, צרים, מבנה אגס ומבנה תפוח וכולם עושים את אותו התפריט ויורדים. שחקי אותה.

אלמוני
    לא פעיל

היי אורלי..
    אני מציעה שתתחילי עם ה – 1500…בשבוע הראשון..:)
    עדכני אותנו בנוגע לתוצאות ונחליט יחדיו כיצד להמשיך..
    סבבה?
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות