שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות :
1. האם גבינת סימפוניה 5% עם זיתים נחשבת לבחירה טובה כשכתוב בתפריט 2 כפות גבינה 5%? בגלל הזיתים?
2. כשכתוב בתפריט 1 כף טחינה האם הכוונה לטחינה גולמית או סלט טחינה?.
3. האם ניתן להוסיף את הנס קפה במסגרת כמות החלב המותרת למנת ביניים של 2 פרוסות לחם קל עם ריבה דיאט למשל?
אם את אוכלת טחינה גולמית בצורתה הטבעית אז כפית כי ריכוז השומן בה גבוה.
אבל אם את לוקחת טחינה גולמית והפוכת אותה לסלט (מוסיפה מיים לימון,פטרוזליה,שום ועוד מרכיבים חינמיים כמובן ללא שמן.)
אז זה שווה ערך לטחינה מוכנה,כי המכות מתחלקת בין המיים הלימון והפטרוזיליה לבין הטחינה הגולמית בצורתה הטבעית.