חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם. שמי רחלי והמטרפתי יחד עם עוד חברה לקבוצה ברמת גן בדיוק ביום רביעי האחרון.מזלי שהחברה שלי סחבה אותי לקבוצה כי באמת הגיע הזמן שאני יעשה משהו עם עצמי וזה ממש דירבן אותי. (אכלנית רגשית….). בכל אופן אני נצמדת לתפריט ועושה רישום אכילה ועדכנתי באזור האישי את מה שאכלתי אבל לדעתי חסרים בו שני דברים. הראשון זה מקום לפירוט הפעילות הגופנית היומית והשני זה כל החינמיים שאוכלים ואולי אפילו מקום לסמן כמה כוסות מים שתיתי. אני חושבת שזה יעזור יותר להתמיד….אני מקווה שמה שאני עושה זה נכון..נראה בעוד מס' ימים. יוצאת בקרוב להליכה. שבוע נעים לכולם…רחלי :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

שלום לך, קראתי שהתחלת ללכת לקבוצה ברמת גן – אני רמת גנית ורוצה להתחיל גם בקבוצה ובעיקר בקבוצת תמיכה לאכילה – האם את יכולה להגיד לי איפה מתחילים ברמת גן, האם את יכולה להפנות אותי – תודה רבה שבוע טוב :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

המון המון בהצלחה, מהר מאוד תגלי שרק צריך להקפיד על האוכל והשתיה (ואם אפשר גם קצת ספורט) והדרך להצלחה סלולה בפנייך.
    דבר שני, אין צורך לרשום את כל החינמיים (במידה ואכלת/שתית) בשפיות משום שכשם שמם, הם חינמיים ולכן לא נספרים בכמות הקלוריות היומית. מבחינת פעילות גופנית ושתיית מים, יש לך מחשבונים שבודקים בדיוק את זה. רשמי את כמות הפעילות הגופנית שעשית ואת כמות המים ששתית ותראי בדיוק כמה שרפת / כמה עלייך לשתות ביום.

אלמוני
    לא פעיל

איפה אפשר להשיג את הפיתות.הקלות האלה? אמילי..נינה? לא זוכרת את השם….

אלמוני
    לא פעיל

היי רחלי…
    גם אותי סחבו בהתחלה…ואני מודה על כך כל יום כשאני קמה בבוקר..
    אני שמחה שאת נצמדת לתפריט ועורכת רישום – הדרך להצלחה..
    בהצלחה, הליכה נעימה :ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

מעיין231

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות