בוקר טוב, אני חדשה אצל חלי התחלתי שבוע שעבר,תפריט של 1500 קלוריות
רציתי לדעת לקבי מנה מותרת שאין עלייה ערך קלורי כמו קובנה וכל מיני מאפים שאני מכינה בבית
לשאר בני המשפחה איך אני יודעת לעמוד את הערך הקלורי?
תודה מראש
פה באתר וגם בעוד אתרים רבים ברשת..
את כותבת את הכמויות (לא חייב בגרמים- אפשר גם בכוסות, כפות.. רק “לפי העין” לא תופס שם) ואת כותבת לכמה המתכון מחולק- נגיד קובנה- אז אם מנה בענייך זה 1/4 אז את רושמת שהמתכון מחולק ל4 ואז זה אומר לך כמה קלוריות יש בחתיכה אחת.. אם את רואה שיותר מידי תחלקי ליותר.. או שתפחיתי כמויות מדברים משמינים..
רק מה שהכי חשוב זה לשים לב בטבלה שהתוכנה יוצרת (עם כל הערכים הקלוריים) שהיא קלתה טוב את מה שכתבת ולא שמה 2 כפות קמח כשרשמת לה 2 כוסות