חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן

אני מירב אף פעם לא הייתי קשור לקבוצת התמיכה אני נרשמת ביום ראשון הקרוב מקווה שהפעם בלי תירוצים שאין כסף ואני עייפהנ מהילדים , אבל הפעם אני חייבת לעצמי .

הייתי לפני שנים בקבוצת תמיכה פרטית והורדתי יפה 26 קילו ועזבתי מכיוון שחשבתי שזה מספיק ולא הצלחתי לשמור על זה הריון נוסף ושעייה של 10 חודשים בבית עם התינוק לא עזרה בכלום וכל הזמן אמרתי לעצמי שאחרי שאני אחזור לעבודה אני יתחיל דיאטה כמו שצריך ובבית קשה אני כבר עובדת 3 שנים ועד היום אני מתרצת .

מקווה שהפעם אני יכול בכל יום ראשון לבוא ולהגיד שנשקלתי והורדתי במשקל אשמח לתמיכה שהבנתי שכאן נותנים סוג של תמיכה נפשית.

אלמוני
    לא פעיל

מירב..ברוך רופא חולים ממחלת “התרצת הנפוצה” 😉 אני מקוה שהחלמת ממנה…כי כולנו חלינו בה באיזשהו שלב… :לשון: ועכשיו..קצת ברצינות…
    לקחת החלטה זה צעד ראשון וחשוב בתהליך!!! 🙂
    את המקווה תהפכי לאני אצליח !!!!!! :מאושר:
    ומשם תתחילי בנחישות ובהתמדה לאט לאט ובהרבה עשיה אם החלטת…אז תצליחי. :אוהב:
    זה בדיוק כמו שצריך לקחת את הילד לרופא או את התינוק לטיפת חלב… את לא תגידי אני מקווה לקחת אותו…את תיקחי!!!! :שמח1:
    אז תיקחי גם את עצמך לאן שאת באמת באמת רוצה!!!
    תירשמי לקבוצה…תקפידי ללכת…ומתוך ניסיון גם תיראי תוצאות!!!
    קבוצת התמיכה היא מאוד חשובה!!!
    המנחות של חלי מדהימות ואין להן תחליף…תאמיני לי שניסיתי הרבה ….
    וכאן עליתי על דרך המלך :מאושר: :מאושר: :מאושר: ירדתי 48.5 ק”ג ואני מתכוונת עושה הכל כדי להגיע ל50 מינוס!!! :מאושר:
    מאחלת לך המון הצלחה!!!! :אוהב:
    ותמיד תזכרי…”שאין דבר העומד בפני הרצון”…אם הוא באמת רצון אמיתי ואת מוכנה לעשות הכל כדי שהפנים במראה יחייכו ויאהבו אותך יותר!!! :אוהב:
    לי זה כבר קרה… 😉 את מוזמנת להצטרף… 🙂
    קחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי מירב…
    “חייבת לעצמי” – אהבתי מאוד !!
    אנחנו פה בשבילך…..נשמח לעדכונים ולשיתופים…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

מירב
    ברוכה הבאה ובהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

מירב,
    אהבתי שכתבת שהפעם בלי תירוצים – תירוצים וקשיים יש תמיד וזה לא מה שצריך למנוע מאיתנו לעשות משהו טוב בשביל עצמנו :שמח1:
    בעיניי הקבוצה, מעבר לשקילה והבקרה השבועית, נותנת הרבה – תמיכה נפשית, כלים להתמודדות עם קשיים – גם בחיים ולא רק קשיים בתהליך הירידה.
    מאחלת לך בהצלחה, ואת יודעת מה המפתח שלך להצלחה? התמדה ואמונה עצמית – ואיך תאמיני בעצמך? תתמידי להגיע כל שבוע ולהישאר בקבוצה, לספוג את מה שנאמר, לקחת וליישם מה שאת יכולה. כשתראי תוצאות שבוע אחר שבוע – פה השלב שתתחילי להאמין בעצמך, תאמיני שאת כן מסוגלת ויכולה להשיג את מה שאת חולמת 🙂
    סוף שבוע טוב ומבורך :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית ברוכה הבאה למשפחת חלי ממן, כולנו חולים במחלת תרצת נפוצה,
    העניין שצריך לקבל החלטה ולעשות את הצעד הראשון לכיוון השינוי המיוחל.
    אין לי ספק שברגע שתתחילי את התהליך את תראי תוצאות, בטוחה שתצליחי
    ואני יהיה פה כשתרצי המון בהצלחה :שמח1: :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות