- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/12/2011 בשעה 13:38 #185203אלמונילא פעיל
שלום לכולם. אז ככה תמיד קשה הפתיחה ועוד יותר שזה וירטואלי (כל אחד והקושי שלו) אז אני אציג את עצמי קוראים לי שרונה ואני יכולה להגיד בפה מלא שאני סובלת מהשמנת יתר. מה לא ניסיתי, “הרבלייף”, “מירי בלקין”, הרזיות שונות, “מלתעות”, “שומרי משקל”, וכל החיים התמודדתי עם גוף שמן ואולי איפשהו דחויה על ידי החברה. היום אני אמא, אני אם חד הורית לתינוק מדהים בן חמישה חודשים. לפני שמונה שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה אך נותחתי בקיבה ולא בעיניים לכן הכמויות שאני שמה על הצלחת הן אותן כמויות אבל הקושי לאכול הוא קושי רב, מקיאים רוב הזמן. ירדתי יפה במשקל אך עליתי שוב ועוד יותר בהריון. כיום אני בדיכאון בגלל המשקל שלי, לא אוהבת את עצמי, לא רוצה להגיע לבור בלי תחתית רוצה לראות את האור בקצה המנהרה, הלכתי למקום שקוראים לו או.איי אכלניים כפייתיים והגעתי למסקנה שאני פשוט צריכה חיזוקים חיוביים ועידוד מהסביבה וסביבה תומכת….מקווה שאמצא את זה כאן איתכם תודה רבה על כך שהקדשתם זמן וקראתם את מה שכתבתי. :מאושר:
13/04/2019 בשעה 18:12 #185204אלמונילא פעילבהצלחהשלי הצלחה יפתי איך אני שמחה לראות אותך כאן אולי נעשה את זה ביחד ונהייה סקסיות שוב חחחח
13/04/2019 בשעה 18:12 #185205אלמונילא פעילאיזה עזרה תרצי לקבל מאיתנו?ממני?רוצה עידוד.אז אני מוכנה לעודד…איזה סוג של עידוד?וירטאולי?אספר על עצמי …קוראים לי אוסי ,אני אם חד הורית לשני ילדים בוגרים 013 ו18).גם אני עברתי את אילנה רז ז”ל,שומרי משקל,מירי-קל,חלי ממן (גלגול 1),אכלנים אנונימיים פגישה אחת…,קב' תמיכה כלשהי בקיבוץ יגור אבל מה זה חשוב מה עברתי חשוב מה עכשיו,הווה ולא עבר.היום אני אצל חלי ממן בקב' כרמל למדריכה שלי קוראים איה עד כה ירדתי 34.200 ק”ג,מתקרבת למשקל שמירה בצעדים קטנים אך בטוחים.עוברת עם עצמי תהליך של הסתגלות לאורח חיים בריא ונכון.מקפידה לעשות הליכה 4 פעמים בשבוע.בעיקר אוהבת את מה שאני עושה.מניסיון אישי לקבוצה יש משמעות ענקית בתהליך ובשמירה על משקל היעד בסיום התהליך.באופן חד משמעי יכולה לקבוע שאין כמו קבוצה כדי לעבור בהנאה את הירידה במשקל.מצאי לך קבוצה של חלי קרובה למקום מגורייך,תתחילי בצעד קטן ,את החוויה של להיות רזה את מכירה עכשיו רק נותר לשחזר אותה.מה שיפה שזה בידיים שלך .ב ה צ ל ח ה אוסי 🙂
13/04/2019 בשעה 18:12 #185206אלמונילא פעילשמנים בראש – זה אחד הדברים הכי המשותפים אצל שמנים…
אני כל כך מבינה את העניין של לאכול מהעיניים, וגם היום כאשר אני בשמירה, המלחמה היא כמעט יומיומית אך משתלמת. הרווח של חיים בריאים, משקל תקין שווים כל רגע!
כשהייתי שמנה הייתי אוכלת עד למצב של כאבי בטן, ממש הייתי מסתובבת עם תחושת כבדות במשך ימים כי כל הזמן הייתי מעמיסה..
המפגש השבועי עזר ועדיין עוזר לי מאוד, התמיכה מהקבוצה ובכלל הידיעה שבכל שבוע יש איזה שהוא פידבק להמשך.
אני מאוד ממליצה לך להצטרף לקבוצה, לא מגיע לך להרגיש ככה, תעשי משהו טוב עבור עצמך 🙂בהצלחה :אוהב:
13/04/2019 בשעה 18:12 #185207אלמונילא פעילראשית המון בהצלחה אני סמוכה ובטוחה שאם תמלאי אחרי “הוראות יצרן” בתוכנית ותעשי
אותה כתוכנה וכלשונה את תתחילי לראות ירידה, דבר נוסף תשאבי כוחות ותקבלי עצות הן
מהקבוצה והן מהחבר'ה בפורום, זה נותן המון כח ורצון להמשיך…אבל הכי חשוב זה לרצות
שינוי ולמרות הקשיים לא להרים ידיים ולהילחם מכיוון שלמרות הקושי התוצאה מדהימה :אוהב:13/04/2019 בשעה 18:12 #185208אלמונילא פעילאני ממש מתרגשת מהשיתוף הכנה שלך.
אין ספק שאת אלופה!!! :שמח2: את לא התיאשת לרגע ולמרות הנסיונות הרבים שלך, את ממשיכה לנסות למצוא את הדרך הנכונה שוב ושוב ושוב.
זו תכונה מדהימה של התמדה וכח רצון.
יש לך יכולת להרים את עצמך כל פעם מחדש ולתת אמון בתהליך נוסף, וזה ראוי להערכה גדולה.
מה שיעזור לך הוא להצטרף לקבוצה עם מנחה ולהמשיך את התהליך מהמקום שבו הפסקת בפעם האחרונה אבל הפעם לתמיד.
קראי את סיפור ההצלחה של אמילי וכל השאר, תקבלי מהם כוחות!!! :צוחק:
והמשיכי להכנס לפורום הזה …
בהצלחה!!! :מאושר: מאמינים בך!!! :מאושר:13/04/2019 בשעה 18:13 #185209אלמונילא פעילשרונה יקירתי…
האור קצה המנהרה נמצא ממש קרוב…ובאפשרותך להגדילו..
את נשמעת לי בחורה עם כוחות מכאן ועד לקוטב הצפוני…השתמשי בהם…
אנחנו כאן בשבילך
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.