חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכל הבנות.. אני עושה את התוכנית של חלי לבד אני מתחילה את השבוע הרביעי.. שבועיים וחצי אכלתי בדיוק מה שצריך בגלל שהשעות שלי הפוכות ואני קמה קצת מאוחר אפילו יצא לי לוותר על ארוחה אחת ביום ומבלי לאכול מותרת בכלל.. בשלושה ימים האחרונים יצא לי לשבור טיפה ולצאת ממגעל התוכנית ולא בגלל שאכלתי יותר מדי אלא בגלל בחמישי הייתי ביומולדת של חברה אכלתי שניצלונים ופוטטוס ושתיתי 4 כוסות וודקה ראשן בשישי שתיתי 3 כוסות וודקה ראשן ובערב אכלתי עם חברים גלידה (בלי הוופל) ובשבת אכלתי המבורגר 220 גרם (הלחמניה היתה מקמח מלא) וצ'יפס עם טיפה רטבים זו היתה הארוחה הראשונה שלי ב 6 בערב וכל היום יצא שלא אכלתי כלום וקמתי יחסית מוקדם.. אני לא מרגישה ירידה במשקל אולי רק של ק”ג אחד וגם זה משחק במשקל לפעמים אני רואה אפילו ירידה של 2 וחצי ק”ג ואז שוב זה עולה.. האם יש משהו לא נכון שעשיתי חוץ מההתפזרות בסופ”ש?!.. ושכחתי לציין שאני מתחילה את הארוחה הראשונה שלי כל יום מאוחר בסביבות 3-4 בצהריים כי אני קמה והולכת לישון מאוחר.. אשמח לשמוע את דעתכם 😉

אלמוני
    לא פעיל

מהר מאד לא תהיי חדשה… אני כאן פחות מ-3 חודשים וכבר התוכנית חלק ממני.
    אבל…….
    לדעתי, לפחות בשבילי, קבוצה זה חובה אם את רצינית ורוצה לרזות ורוצה שזה יהיה אורח חייך מעתה ואילך. למה?
    כי שם מקבלים הרבה הבנה מהמנחה ומהמשתתפים לגביי התוכנית. למשל שמנה מותרת זה חשוב, איך לנהוג ביומולדת ואירועים ובכלל המון מוטיבציה שמקבלים דרך הקבוצה.
    בכל מקרה, לגביי שעות הערות שלך, לי באופן אישי זה לא היה עובד כי חלק מהתוכנית בשבילי היא לשמור על שיגרת יום מובנית מבחינת סדר זמני הארוחות. אבל אולי יש משתתפות שמרגישות אחרת. אני מניחה שאת צעירה לפי הבילויים :מאושר: אז אולי כדאי שתענה לך מישהי עם אורח חיים דומה ואיך היא עשתה את זה.
    בכל מקרה המון בהצלחה. וזה לוקח זמן עד שמפנימים את התוכנית אז תהיי סבלנית. תמשיכי….

אלמוני
    לא פעיל

אם אני זוכרת נכון יש תפריט מיוחד למשמרות ולמי שעובד לילה (עוד סיבה למה המדריכה חשובה ( 🙂 )
    קשה לי לכתוב לך, כי אני התחלתי עם עודף משקל של כמעט 40 ק”ג, אז לעומתי ה-10 שלך הם ממש בקטנה וזה מרגיש לי קצת כאילו מי שאני שאכתוב לך במה להשתפר.
    יחד עם זאת אנחנו בנות אותו גיל וגם אני מאוהבת בספורט אז רק אומר לך קצת קצת.
    אז אני מהצבא חסידה של ספורט, 6 פעמים כל פעם 3 שעות.
    עברתי למעונות, התחלתי לעבוד לילות ומשהו נשבר ולקח כמה שנים עד שאותו משהו חזר.
    אני לא השמנתי ביום אחד, זה לקח עבודה אבל בסוף הגעתי לעודף משקל של 40 קג :מאושר:
    זה גם היה ככה כולם מעולפים בלילה במשמרת אוכלים מקדונלדס ובהפסקה השנייה קינוח ויוצאת עם חברות שותה 2 כוסות רד בול ואפילו לא קולטת שזה שווה ערך לארוחה, חוזרת הביתה ב4 לפנות בבוקר ומנשנשת כי לא אכלתי כלום :עצוב: וככה לאט לאט.
    פעם השבוע תתפנקי.
    וזה לא משנה שזה פעם ב… את מתפרקת ככה. אני התלוננתי אצל המדריכה שלי שאני יורדת לאט ואני עושה ספורט יותר מכל הקבוצה שלי ביחד.
    והיא אמרה לי אז מה אם כשאת מתפרקת את מתפרקת!!! זה משפיע.
    וספורט פשוט תחזרי לשגרה ללא קשר למשקל ותראי שמהר מאוד תחזרי עצמך :צוחק:
    תציבי לעצמך מבחנים ותעמדי פעם.
    נגיד תחליטי שהשבוע רק בחמישי אל תשתי שתיה חריפה.
    לאט לאט זה יבוא לך בקלות, גם הסביבה שלך תתרגל
    בהצלחה ותעדכני

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות