חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם, אני חדשה בפורום. לקח לי זמן לכתוב פה כי לא קל לשתף אחרים בקשיים, מרגישים לא מספיק טובים. בקבוצה הייתי חצי שנה, ירדתי כ-8 קילו, עזבתי ועליתי בחזרה הכל. לפני כ-3 חודשים הצטרפתי שוב והורדתי עד כה 3.8 קילו, ויש עוד 12 בערך.העניין הוא שיש לי שבוע וחצי שבועיים שהם ממש טובים, אני בשליטה על האוכל, לפי התפריט וגם קל לי וזה עושה לי טוב. ואז (אני מניחה שזה גם קשור למחזור ולשינויים הורמונליים כאלה ואחרים) הכל משתבש. אני לא שומרת על התפריט ואוכלת דברים לא טובים (לא פיצות וכאלה, אלא למשל סנדוויץ עם חמאת בוטנים וריבה, בנוסף לאוכל) ואז אני מקצצת יום אחרי בפחמימה ואז נוצר גלגל כזה, שאכלתי רע-אני אקצץ-אוכלת שטויות. וכמובן אז באים הרגשות הרעים והחרטה וההלקאה העצמית. ובשקילה אני עולה וזה עוד יותר בוקס בבטן. הקצב ירידה שלי יכול להיות לקילו בשבוע אם אני לפי התפריט, וההגעה לשמירה סתם נסחבת בגלל כל המשחקים האלה. גם עכשיו תקופת מבחנים ורק בא לי כל הזמן לנשנש ומשעמם לי ומגיע לי (ולא לא בא לי לנשנש ירקות, בא לי צ'יפס ובורקס). בקיצור…מילות עידוד יעזרו וגם איך לעבור את השבוע הבא עם 5 מבחנים+מחזור+לחץ…
    **אני טבעונית אז אני לפי התפריט הטבעוני
    חוץ מזה שבת שלום לכם :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני חדשה בתוכנית..עוד מעט חודשיים..

גם אני מתחרפנת לפני מחזור אבל אני דואגת שיהיה לי במקרר המון נשנושים נורמלים
    כמו גלידות דיאט וכאלה…אני פשוט אוכלת אותם בלי הפסקה עד שהמאנצ עובר לי..
    מקסימום אני חורגת ב 150 קלוריות..עדיף על 500!

הטיפ הכי גדול שאני יכולה להביא לך זה לא לפספס ארוחות..ברגע שזה קורה הוף שלי פשוט דורש עוד ועוד עד שאני נופלת ומתנפלת על המקרר..גם כשאני לא רעבה אני אוכלת בכוח…

אני ממש אוהבת את החמוצים החינמיים! מכינה לעצמי כמות ואוכלת מול הטלווזיה..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות