חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. החשובה מכולן – אני לא מצליחה לוותר על כוס השוקו היומית שלי בבוקר . שוקו רגיל טעים מלא סוכר כמו שהילדים שותים . אני לא שותה קפה בכלל כך שזו השתייה היחידה ביום חוץ ממים כמובן . האם ניתן לוותר על ארוחת הבוקר במקום ?
    2. אני שותה ברגיל 2 ליטר מים ביום , בדרך כלל יותר , האם זה משפיע על המשקל לרעה ? כמות גדולה של מים ?
    3. חברה שואלת – כמה כוסות קפה מותר לשתות ביום ? – 1% שומן כמובן …
    4. האם ניתן להחליף את ארוחת הצהריים במקום ארוחת הערב ולהיפך כיוון שארוחה בשרית אני מעדיפה לאכול בבית ולא בעבודה … ואם כן האם נכון לאכול ארוחה בשרית בשעה 19:30 בערב ?
    5. האם ניתן להחליף את מנות הביניים כך שבבוקר אוכל לאכול מנת פרי + חטיף אנרגיה למשל , ולא רק מנת פרי ? ובצהריים אוכל רק פרי …
    6. חייב לאכול את ארוחת הלילה ? אני כבר ישנה …
    7. לא אוכלת גבינות כגון גבינה לבנה וקוטג' . מה ניתן למרוח חוף מחומוס או טחינה בסנדווויצים ?
    8. רשום 3 שוקי עוף , וזה קצת הרבה לי … אפשר 2 + משהו אחר במקום השלישית ? אם כן – מה הוא המשהו ?
    9. מה הכמות לדג ? בגרמים ? או דג שלם ?
    10. מותר המבורגר פעם בשבוע ולבבות גם פעם בשבוע , האם זה אומר שאפשר את שניהם בשבוע אחד ?

תודה מראש לעונות וסליחה על החפירה …. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

1. בעיניי לא. מותר אבל כפית קקאו (לא שקולית) ביום… שמעתי על בנות ששמו חצי מעדן שוקו דאיט עם חלב במיקרו… בואי נתן לשאר לתת לך עצות…

2.מעולה מעולה! המשיכי כך. הרבה נוזלים זה טוב לך, בעיקר מים.

3. אומרים עד 4 כוסות קפה ביום, יש לך כוס חלב 1% חינמית ביום למען זה.

4. כן אין בעיה, את יכולה להחליף את סדר הארוחות על פי החיים וההעדפות שלך (אבל את לא יכולה לשנות את תוכן הארוחות ונגיד לשים את כל הפחממות מאותו יום באותה ארוחה, רק את הארוחה בשלמותה)

5. אותה תשובה

6. תנסי לצמצם את הרווחים אם כך בשאר היום..
    7. לבחור גבינות שוות יותר בסופר עם התוספות שכן כיף לאכול (עד 5%), גבנ”צ 5%9%, בלו מון, עמק ביס…

9. 10. 8. נחכה למישהו לא צמחוני לענות על זה

אז שיהיה המון בהצלחה 🙂
    ממליצה לך להשתמש במנוע חיפוש שיש בפורום כי כל מה ששאלת כבר נשאר המון פעמים, לקרוא כל מיני תשובות לי עזר להבין את התוכנית יותר טוב ולהיות יותר בהבנה מה אני עושה…

אלמוני
    לא פעיל

לא מוותרים על ארוחת בוקר בכלל

אבל את יכולה לעשות שינוי כזה

לשתות כוס חלב עם כפית קקאו חינמית וזו מנת חלבון שלך
    ןתוסיפי פחממה – לחם או קרקרים או פריכית או……חטיף גרנולה שבתכנית

רצוי לשתות עד ארבע כוסות קפה ליום

לארוחה עם שוקי עוף – את יכולה לאכול שניים וקציצה אחת נוספת או כל מנת חלבון בשר לקחת שליש ממנה כתוספת לשוקיים

כמות לדג מדוייקת תסתכלי בתחליפי חלבון גבינה או בשר שם רשום לך …. כנסי ללשוניות מצד ימין של הדף

המבורגר מותר אפילו במקדונלד לקחת מנת ילדים עם חצי מהלחמניה (זה מהמדריכה שלנו)

לגבי הלבבות לא רואה בעיה עם פעם בשבוע בנוסף להמבורגר רק בלי הרבה שמן כמובן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות