חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחלתי לפני שבועיים במסגרת קבוצה.
    באתי עם הרבה ציפיות והאמת רצת התאכזבתי…
    כשישבנו אני ועוד בחורה חדשה להסבר עם המדריכה לא הרגשתי שקיבלתי הסבר מלא לגבי אופי התהליך אלא קיבלתי חוברת אמרו לי “תקראי” ובזה זה די סוכם.
    במהלך 2 המפגשים שהייתי חברים לקבוצה דיברו על בבושקות ועל משקל כבוד ולי לא היה מושג מה המושגים האלה אומרים…
    מרגישה קצת קלולס… :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את תמיד יכולה לשאול כאן בפורום
    ממליצה לך להכנס לכתבות באתר- זה עוזר מאוד

אלמוני
    לא פעיל

אנסה לעזור לך בהתאם לתפריט ולהסביר לך איך זה הולך

אלמוני
    לא פעיל

הי, גם אני הרגשתי כך במפגשים ראשונים. היום לאחר 3.5 חודשים מרגישה כי וותיקה במפגשים. יחד עם זאת עד היום מידי פעם אני חוזרת לחוברת כי מה לעשות הדברים נשכחים . תקריאי טוב את החוברת , לאט לאט הכל יסתדר לך . בנוסף במיוחד אם את הולכת לקבוצה יש לך את המדריכה. את תמיד יכולה לנות אליה בטלפון או בהודעות.
    תיהיה סבלנית!
    שיהיה לך המון בהצלחה !!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הי אורית
    ראשית ברוכה המצטרפת.
    קצת סדר: בהדרכה הראשונית המתקיימת בסוף המפגש הראשון זה נשמע יותר כמו סינית למתחילים. המנחה מסבירה את מהות וחשיבות 6 הארוחות בתפריט, מים, מנה מותרת, מרווחי הזמן בין הארוחות ואופן השימוש בתחליפים. ככל שנעמיק יותר בפרטים כך גם תרגישי מבולבלת יותר. בשבוע הראשון מומלץ להיצמד לאפשרויות המופיעות בכל ארוחה בתפריט ובמקביל לקרוא היטב וללמוד את התחליפים שבחוברת. אלו יעזרו לך לגוון את הארוחות בתהליך הירידה במשקל. אם את מרגישה שאת זקוקה להדרכה נוספת אל תהססי לפנות למנחה שלך או להתקשר למשרד ונשמח לעזור. ככל שתדעי יותר כך יהיה לך קל יותר – ידע הוא כוח!
    לגבי משקל כבוד: לכל משתתפת יש יעד “משקל שמירה”. את בתחילת דרכך ותשתדלי להנות מהדרך. כשתגיעי למשקל היעד שלך המנחה תשמח לבשר לך. לא מקובל לומר למשתתפים בראשית דרכם מהו משקל היעד אין בכך שום תועלת. חשוב מאוד גם להנות מהתהליך שלב אחר שלב. בהצלחה יקירה 🙂

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות