- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 2 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/03/2011 בשעה 17:26 #177079
אלמוני
לא פעילשלום לכולם..רציתי לשאול האם אפשר להרזות כתוצאה משימוש בדיאטה של ה1500 קלוריות שיש כאן באתר ללא הליכה לקבוצה מפני שכרגע אין לי אפשרות ללכת לקבוצה..
ואיך אדע האם להשתמש בתפריט של ה1200 או 1500..
והאם חייב לעשות ספורט על מנת להרזות או שפשר רק לאכול מסודר לפי התפריטים?
עוד דבר…אם אני לא יכולה ללכת למכו כושר ויש גשם בוץ..חורף..איזה עוד ספורט אני יכולה לעשות חוץ מהליכה שיעזור לי.והאם זה יפגע בתהליך?
מקווה שתעזרו לי..אני מיואשת לגמריי:(13/04/2019 בשעה 13:48 #177080אלמוני
לא פעילאת בהחלט יכולה להרזות משימוש בתפריט, הקבוצה פשוט נותנת לנו כח ואצלי הקבוצה היא כמו שוטר שגורם לי לשמור יותר.
אבל הכל תלוי רק בך!
אפשר לרדת גם בלי ספורט, אבל עדיף עם.
לגבי איזה תפריט צריך לדעת עוד נתונים, כמה בערך את צריכה לרדת מה משקל ,גובה שלך?
בכל מקרה אנחנו תמיד פה , לתמוך אחד בשני,אז תעזרי בפורום הנפלא הזה.
שיהיה לך המון בהצלחה!!!13/04/2019 בשעה 13:48 #177081אלמוני
לא פעילאני גם משתמשת בתפריט שבאתר ולא נימצאת בקבוצה ועד עכשיו ירדתי 7 קילו ו700 גרם ב 5 שבועות אני נישקלת פעם בשבוע בקופת חולים ( באאותו משקל)
אני במיקרה שלי הולכת לחדר כושר לחוגים כמו זומבה ופילאטיס וזה עוזר לדעתי גם בהרגשה וגם בתהליך עצמו… חוץ מזה אים לא מסתדר לך את יכולה לעשות מלא תרגילים בבית……. והכי חשוב מאמי הרבה כוח רצון…. בהצלחה לשנינוווו13/04/2019 בשעה 13:48 #177082אלמוני
לא פעילשכולל הסכמה פנימית שלך עם הצורך ל- וב- שינוי, כל דבר מגיע בזמנו, בזמן המתאים לאדם ובכל זאת, התעורר אצלך הצורך לשינוי כך שאם העודף שעלה במהלך זמן רב הסכימי עם עצמך שידרש זמן גם להשילו מעליך, אמנם לא לנצח אך בהחלט זהו תהליך אישי פנימי תוך מיקוד של שינוי דפוסי מחשבה, שינוי דפוסי התנהגות וכו'.
לשאלתך – אם אפשר לרזות… ובכן, אפשר לרזות עם ספירת קלוריות ובלי ספירתם אלא רק מתוך הכרה ומודעות לכך שהם קיימים, מה עושה חולה סוכרתי ? הרי שהוא תחילה מודד ובודק וכך למד להכיר את גופו ותגובתו למאכלים שונים וכך גם לגבי דיאטה/הפחתת משקל/שינוי וכל שינוי מתחיל בצעד קטן לאדם…
נסי תחילה לרשום, לרשום כל מה שנכנס אל הפה במשך 7 ימים ולאחר מכן תוכלי להחליט מה מיותר לך שהרי בשביל להעלות היו בוודאי גם מאכלים, חטיפים וכו' מיותרים נכון ?
כתיבת כל מה שנכנס לפה פותח בפנינו את הדלת את התת-מודע ומעלה אל המודע את האני שלנו ורצוננו, כלי נפלא האמיני לי.
לגבי ספורט – לאחד זהו עונש ולשני זוהי שימחה, הרעיון הוא פשוט לזוז. וכן, הליכה הינה פעילות חשובה כפי שכל פעילות אירובית או אנאירובית חשובה, השאלה שצריך לשאול מהם הרגלי התנועתיות שיש לך, האם את הולכת אל כל מקום שאת צריכה להגיע ברגל ? והרי לך הליכה, האם את עולה במדרגות במקום מעלית ? והרי לך פעילות מדרגה, נסי להסוות את כלי השינוע האוטומטיים לפעילות פיזית.
החורף זוהי התקופה שכיף להתכרבל ולהתעצל, אל תכעסי על עצמך בשל כך, זה תהליך טבעי ונורמאלי, יחד עם זאת כשתחליפי את כלי השינוע לפעילות פיזית כך די מהר תראי את ההבדל.
בברכת הצלחה בדרך לשינוי. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.