חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לכולם, נעים מאוד, אתמול הצטרפתי לקבוצות של חלי ומאוד מתרגשת להתחיל תהליך חדש בחיי.
    מקווה להסתדר עם כמות הארוחות ביום , נראה לי קצת מסובך, אך כמו בכל תהליך חדש בחיי אהיה תלמידה קשובה ואלמד התהליך מצעדיו הראשונים. אשמח לקבל עזרה ותמיכה מהחברותא כאן.

קצת על עצמי- חודש הבא אחגוג 40, נשואה לבעל מקסים ותומך, יש לנו 2 ילדים מקסימים שיהיו בריאים.
    מילדות אני מתמודדת עם המשקל העודף שלי, עשיתי אין ספור דיאטות כאלה או אחרות כולל שינוי אורח חיים כפי שנהוג לקרוא לזה, לפני כ- 9 שנים נכנסתי לקבוצת תמיכה של אכלנים כפייתים ושם באמת הרגשתי שהגעתי לבית השני שלי, שם באמת שיניתי את הרגלי האכילה ובפעם הראשונה בחיי הצלחתי להשיל מגופי 58 ק”ג תוך שנה וחצי= הגעתי למשקל היעד! שמרתי על המשקל תקופה יפה, הכרתי את בעלי, התחתנו וילדתי את בני הבכור ב-2010, לאחר הלידה התחיל השינוי ובתוכנית התחלתי לעלות במשקל מה ששבר אותי מאוד והחלטתי להפסיק וכמובן כאכלנית כפייתית התחלתי לעלות.
    לפני כ- 7 חודשים ילדתי את בני השני ומי שמגיעה עם משקלים גדולים יודעת שלהכנס להריון עם משקל עודף (די גדול) ולסחוב הריון שלם בגיל לא צעיר בטח מבינה אותי כמה זה לא היה קל, אך תודה לאל ילדתי ילד מקסים ובריא . המשקל כמעט וחזר למשקל הקודם, כל מה שלמדתי בצורה שינוי החשיבה הלך ונעלם, כי כשאני בתוך האוכל אני שוכחת מהכל (מן טירוף) ומי שמודע לכך שהוא אכלן כפייתי יודע למה אני מתכוונת.
    הצעד הבא היה או ללכת לניתוח או להגיע לקבוצת תמיכה אחרת שניתן לחיות עם תוכניתה לאורך שנים. מאוד מאוד מקווה שהגעתי למקום המתאים ומאחלת לי ולכולנו להצליח בדרך.

וואו נסחפתי…
    אז מי שלא נשבר והגיע למשפט הזה, שיהיה בהצלחה ושוב תודה .
    יום מקסים, שלי :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הגעת למקום הנכון! הפורום כאן מדהים! התפריטים מעולים, אם יש לך רצון, תצליחי!
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה. כייף פה !!!

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה גדולה !!

אלמוני
    לא פעיל

כאן את יכולה לכתוב ה-כ-ל…
    שום דבר לא בבחינת “חפירה” והכל קביל ומתקבל באהבה.
    שמחה שהחלטת לתת צ'אנס לאורח חיים בריא ושפוי בדרך הנומטיבית ולא לבחור בדרך הקלה – סכין המנתחים.
    זה אפשרי!!!
    את מוזמנת לקרוא כאן באתר את סיפור ההצלחה של אמילי…. גם היא עמדה בפני הדילמה ואיפשרה לעצמה “לנסות משהו אחר”. היום אמילי רזתה כ 90 קילו ונמנית על צוות המנחות המובחר שלנו.
    כמו שאמרתי… זה אפשרי!
    בהצלחה שלי ואנחנו כאן איתך ולצידך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

התחברתי מאוד לכל מה שכתבת..
    אני הייתי בפגישה אחת של אכלנים כפייתיים לפני 10 שנים ולא עמדתי בזה.. מאז
    התגלגלתי(תרתי משמע) עד שהגעתי לחלי ממן ומצאתי שקט..
    לאחרונה יש הידרדרות ושוב חזרתי לתלם אחרי הרבה זמן שלא שמרתי
    מאחלת לשתינו בהצלחה!

לולי :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

בחרת בדרך שפויה ובריאה, נטולת סיכונים (בניגוד לניתוח – אימא'לה!)
    גם אני התחלתי רק לפני שבוע, וההתחלה “קשה” מבחינת כמות הארוחות והתכנון והכל, אבל מתרגלים וזה הופך לטבע שני.
    גאה בך על ההחלטה שקיבלת ועל החשיבה החיובית שלך – אין ספק שעם גישה כזו את תצליחי!

בהצלחה רבה ומזל טוב על הלידה (בכל זאת – 7 חודשים זה עוד בגדר “טרי” :מאושר: )

אלמוני
    לא פעיל

🙂

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות