חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז קודם כל היי .. אני חדשה בקבוצה .. (חודש :})
    ו … השבת שהייתה היה לנו שבת עם הביצפר בשבת הזאת הפרזתי כמו שרק אני יודעת אכלתי שוקולד וממתקים ולחם וכ'ו .. הרגשתי ממש עצובה וכועסת על עצמי הפיתרון הכי טוב שעלה לי לראש זה ללכת להקיא . אבל לא עשיתי את זה כי אני מפחדת מזה .. באמת שאני לא רוצה להכנס לכל הקטע של הלהקיא וכל הקלוריות יורדות וכ'ו אבל היום (ראשון ) שוב אכלתי פס עוגה שאני חולה עליה ! אין היא באמת לקחו לי אותה לקחו נכס !!! ושוב היה לי ייסורי מצפון ואמרתי אולי אני אקיא .. ולבסוף שניה לפני עצרית את עצמי ואמרתי לעצמי שאני צריכה לשאת בתוצאות . בקיצור לא טוב לי עם עצמי עכשיו ואני לא מפסיקה לאכול !!! אכלתי מקודם ארטיק קרח . ד”א יש איתו בעיה ? זה נחשב שלגון דיאט ? ובקיצור אתם חייבים לעזור לי כי אני לא רוצה לפנות לאנשים שאחרי זה סתם יגידו לי את מגזימה תעזבי את זה וכ'ו אתם שהייתם נמצאים או נמצאים במצב כמוני תאמרו לי מה לעשות או איך לנסות להרגיש .
    תודה מראש :]

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי יש פה משהו יותר מדי גדול ואת זקוקה ליועצת בית הספר ולא לדיאטניות של חלי.
    בהצלחה
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

בקשי מהמנחה להשאר אחרי השקילה וספרי לה מה עובר עליך.היא תהיה אוזן קשבת ותוכל לפרוס איתך אסטרטגיות……..בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

היי אושרת..
    ברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ..:)
    ראשית, אני מציעה שאכן תפני ליועצת בית הספר ותדברי איתה גם על הנושא, סמכי עליי שהיא תבין..
    שנית, גם בקבוצה זה מקום לדבר על הדברים האלו וגם עם המנחה.
    הרצון להקיא אחרי שאוכלים יותר מדי אמנם קיים אבל לא באמת פותר את הבעיה ותמיד תמיד גורם ליותר נזק מאשר תועלת וכדומה ולכן שלא תעיזי !! יש דרכים אחרות ללמוד לטפל בהתקפי הזלילה האלו וזה מה שעושים גם בקבוצה..לומדים לשלוט במוח..
    וכולנו באותה הסירה…:)
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות