חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום אני חדשה כאן. מנסה להרזות ולא מצליחה בכלל. מכניסה הביתה אוכל משמין, אוהבת עוגות,אופה אותן בעצמי.
    אוכלת את רובן לבד..עושה הרבה נזק לגוף שלי..
    מרימה ידיים לאחרונה ואפילו לא מנסה. אומרת כל יום שהנה יום חדש והיום אני אצליח ושעה אחרי ארוחת בוקר מתחילה לאכול דברים משמינים והורסת הכל במו ידי. אני רק אומרת שאני מנסה אבל אני בכלל לא מתאמצת.
    מאוד רוצה לרזות ולשנות את החיים שלי אבל קשה לי לגייס כוחות ומוטיבציה. רציתי ללכת לקבוצות אבל אי אפשר עכשיו בגלל שאני לא עובדת ואני לא מצליחה לבד..רק אומרת כל היום מחר מחר מחר ..מגיע מחר והסיפור חוזר על עצמו.
    אני כבר נואשת ולא יודעת לאן או למי לפנות, כל החיים סביב הנושא של ההשמנה ואני לא עוזרת לעצמי.. רק מזיקה.
    הכי קל לטחון היום ולהגיד מחר וזה מה שאני עושה. ואני רוצה להפסיק עם זה ולהתחיל לשנות.
    איך זה הולך כאן? מה עושים? – אני אעשה הכל בשביל לרזות..בבקשה תקבלו אותי.
    חייבת לנסות באמת ולא סתם,
    תודה
    yally.

אלמוני
    לא פעיל

היי ילי..
    ברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ:))
    קראתי את ההודעה שלך שוב ושוב..ומדהים שכל התשובות וכל העזרה שאת זקוקה לה נמצאות כבר אצלך..
    אמרת שאת תעשי הכל בשביל לרזות בפסקה האחרונה..נכון?
    אז קראי שוב את הפסקה הראשונה ובואי נתחיל משם..
    1. הכניסי הביתה אוכל בריא, מזין ונכון..
    2. אכלי פרוסת עוגה אבל רק פעם בשבוע כמנה מותרת..
    3. תאפי עוגות..אבל תתרמי אותן:) או ששאר בני הבית יאכלו בהנאה..או שתאפי עוגות ופשטידות במסגרת התוכנית, מתכונים מצד ימין..
    4. אל תאכלי לבד..הרבה יותר כייף לאכול ביחד..
    5. את באמת רוצה לעשות נזק לגוף שלך? למה את גורמת לנזק הזה?
    6. את לא מצליחה לבד – הרשמי לאחת הקבוצות..מצאי זמן..יש מספיק קבוצות, במספיק שעות..
    ולבסוף..את באמת רוצה להפסיק “עם זה” ולהתחיל לשנות..
    אז קדימה..התחילי..במעשים…
    אנחנו כאן
    בהצלחה:)

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי במצבך במשך שנים… הרבה שנים.
    רוב החיים.
    כל החיים סבבו סביב ההשמנה.. ההבטחה שמחר אני אוריד כמויות.. אבל אי אפשר כי זה כל כך טעים ואני נורא רעבה ונורא בא לי.. ולא נורא..וכל שאק התירוצים. ככה היה אצלי הרבה זמן.
    אבל מגיע חלק בחיים שאת אומרת די… צריך להשתחרר מזה.. וכנראה אצלך זה כבר הגיע.
    תאספי לעצמך את כל המוטיבציה שרק אפשר תקני את מה שדרוש. תמצאי לך ספורט אהוב אם את רוצה ושיהיה לך המון בהצלחה
    =)

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את מה שכתבת שכתוב שבה ישר מהלב, הכי אמיתי שיש, אבל את לדעתי עושה טעות, בכסף שאת מוציאה על עוגות תוציאי עבור הרישום בקבוצה שתתן לך את המוטיבציה להחזיק את עצמך תציבי לך מטרה, (בגלל המסיבה של הילד/ה) בגלל חנות בגדים מסויימת , או בגלל שחזותך לא נאה לא מקבלים אותך ואת השמנים והמלאים לעבודה. וכל יום תגידי לעצמך כל היום רק היום אני שומרת ולא מתפתה ולא טורפת וככה כל יום כדי שתכנסי לשגרה, את כל הזמן כותבת שאת נואשת אזזזזזזזזז יאלה תפסי את עצמך בידיים, ותצטרפי אלינו לקבוצות תמיכה. לא יכולה= ללא רוצה= לא משתדלת. בהצלחה יקירתי תוכיחי לעצמך ולנו שאת כן יכולה רוצה ומנצחת

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות