חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם… מאוד מחזק לקרוא את דפי הפורום ולראות את ההצלחות הרבות וכן את התמיכה הנפלאה!! התחלתי השבוע עם התוכנית ונתקלתי בבעיה קלה- היום שלי מתחיל בסביבות 7 ונמשך עד לשעות הקטנות של הלילה …הכי מוקדם 00:00.. איך אתן מצליחות לחלק את הארוחות מבלי להיות רעבות בין לבין? – אני משתדלת לשמור על 3 שעות בין הארוחות אך שמתי לב שלעיתים נהייתי רעבה לפני שעוברות 3 שעות… אשמח להצעות. תודה רבה ובהצלחה לכולן 😉

אלמוני
    לא פעיל

להכין לך כל מיני דברים כגיבוי לזמנים שאת רעבה שהם חינמי'ים, למשל: יש כל מיני מרקים שהמתכונים שלהם כתובים פה באתר.
    תבשילי ירקות כמו הגיבץ' שיוצא ממש טעים.
    בהצלחה 🙂 😉

אלמוני
    לא פעיל

היי, אני מתחילה את היום ב 5 בבוקר, פותחת את היום בערך בשעה 6 עם נס קפה בלבד, בשעה 07:30 אוכלת בעבודה את הכריך הראשון ולאחר מכן כל שלוש שעות ארוחה, כדי ל”שרוד” את היום כדאי שתשקיעי בעצמך, שהכריך של הבוקר יהיה של הביוקר, כזה כריך מושקע עם המון ירקות ליד, תשתי הרבה, לאחר מכן את הארוחה הבאה וגם בצהריים תקפידי על ארוחה כמו שצריך עם ירקות מאודים, מרק, סלט ירקות, ואז הארוחה האחרונה ב 22:0 בלילה, לאחר מכן תוכלי לאכול בשעות הקטנות יותר של הלילה קרטיב, חינמי, עוד ירקות, ג'לי מרמוליט חינמי,

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות