חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם ולכולן, זו ההודעה הראשונה שלי כאן בפורום (סוף סוף אזרתי אומץ להצטרף…) אני קוראת סמויה כבר זמן רב והגעתי למסקנה שאני גם רוצה להיות חלק מהפורום המקסים הזה, לתמוך ולהיתמך…
    אז קצת עליי… אני סטודנטית שמנמנה שמאז שאני זוכרת את עצמי רק סביב האוכל והדיאטות ואם לומר את האמת.. משאלת הלב הכי גדולה שלי (חוץ מלהיות בריאה ומאושרת כמובן) זה להיות ר-ז-ה!! מה לא ניסיתי…. שומרי משקל פעמיים, אטקינס, דיאטות מוזרות ומשונות ותמיד ירדתי ועליתי כפליים.. בשבוע האחרון אני נורא מנסה להצמד לתוכנית אבל כל יום נופלת מחדש 🙁 אני מסרבת להישקל ובשלב זה מעדיפה פשוט להמשיך בלי לראות את המשקל כי הוא סתם יכניס אותי לתיסכול….
    הפעם, יום ראשון 27.06 אני מחליטה אחת ולתמיד מול כולכם פה בפורום (למרות שאני אנונימית ומעדיפה להשאר כך בשלב זה :))
    אני אהיה רזה!!! לא משנה אם זה יקח חצי שנה או שנה וחצי, אם תהיינה נפילות אני אשתדל לקום, והכי חשוב לעולם לא להפסיק להאמין במטרה!!
    זוהי ברכת “דרך צלחה” שלי בשביל עצמי ובשביל כל מי שכאן בפורום 🙂
    שבוע טוב ובשורות טובות לכולם 🙂

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה ודרך צלחה נראה שעלית על דרך המלך וזו בטח הדרך הכי פסטורלית ונכונה, שיהיה בהצלחה גם בימים הקשים וגם במעידות, בהצלחות והתמודדויות בכלל..
    תעדכני 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי מ'
    כייף לקרוא את הנחישות בהודעה שלך..לכי על זה !
    וברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ..
    אנחנו פה
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הזדהיתי עם כל מילה בהודעה שלך… מה לא ניסיתי…תמיד החלום אותו חלום..לאו דווקא להיות רזונת, אבל בהחלט רזה יותר…
    ברוכה הבאה לפורום..=]

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך על ההתחייבות שנתת כאן, בעיקר לעצמך.. תאמיני לי זה עובד.. למדתי את זה בדרך הקשה..

בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה בדרכך החדשה, ועם נחישות כזאת את תצליחי אל תוותרי על החלום שלך. אני ייגשמתי אותו פעם אחת ואני בדרך לפעם השנייה. תבקשי כול עזרה שאת צריכה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות