חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם:) אני חדשה בתוכנית, שבוע ראשון. יש לי כ35 ק”ג לרדת במשקל, הצטרפתי בנק' שכבר החלטתי שאין לי מה להפסיד ואני חדורת מוטיבציה.
    יש לי מס' שאלות, מתנצלת מראש אם נשאלו בעבר..
    1.הבנתי שאנחנו אמורים לעשות לנו שלבים קטנים בדרך, עד המטרה הגדולה. איך אני יכולה לדעת מה הוא טווח המשקל המומלץ לי לקביעה כמטרה ראשונה? בכל זאת, אין לי את הידע, והיפותטית אני יכולה לקבוע מטרה לא ראלית..
    2.כרגע אני די דבקה לתפריט, הוא בינתיים לא משעמם אבל אני מעדיפה להכין את עצמי מראש ולמנוע בולמוסים מיותרים- איך אני משתמשת במתכונים באתר? כלומר, איך אני יכולה לדעת מה מחליף מה, באיזו ארוחה וכו'?
    3.סדר היום שלי מציב אותי בעמדה בה אני קמה מאוחר ואוכלת את ארוחת הלילה האחרונה רק בסביבות השעה 2-3 לפנות בוקר. בשעות המאוחרות אני כבר לא מרגישה רעבה, ומוצאת את עצמי אוכלת בכח, האם כדאי לוותר על ארוחת הלילה? בינתיים אני חוששת לדלג מכיוון שהבנתי שזה לא מומלץ, אך בכל זאת הייתי שמחה להבין את הרציונל מאחורי זה.

תודה מראש ובהצלחה לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

1. השלבים הם בדר”כ משהו כמו להיכנס לג'ינס שלא נכנסים אליו,לא כמה ק”ג נשקול..אפשר להתחיל עם יעד של 5 ק”ג לדוגמא..ככה כל פעם כובשים יעדים קטנים עד למטרה הגדולה.
    2. כן,עדיף לוותר לדעתי..אם זה רק ארוחת לילה וגם זה בשעות לא שפויות,עדיף לוותר.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות