חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני מיכל בת 29.5 1.65, 88.7 קילו(פעם ראשונה שאני רושמת את זה!!!)
    מכיוון שאין לי לצערי אפשרות להצטרף לקבוצה(אני גרה במרכז) הייתי שמחה להעזר בכן…
    אז ככה בסוף החודש הקרוב אני אחגוג 4 שנות נישואין, יש לי 2 בנים הגדול בין 3 והקטן בין 10 חודשים
    שהכרתי את בעלי הייתי 73 ק. כשהוא הציע לי הייתי 86, שהתחתנו ירדתי ל78 ואז נכנסתי להריון הראשון שאותו סיימתי ב100!!! מיותר להגיד שניסיתי במרוצת השנים את כל הדיאטות האפשריות, לאחר הלידה הראשונה עשיתי את הדיאטה שבה מפרידים חלבונים ופחמימות אמנם ירדתי יפה אבל העלתי בריבית וחזרתי למשקל של 83 ואז נכנסתי שוב להריון ואת ההריון השני סייתי ב103!!! עכשיו אני 88.7 ונמאס לי.נמאס לי לרדת ולעלות, אני רוצה לרזות ולהשאר כזאת ,רוצה שבעלי יתגאה בי(למרות שהוא אומר שהוא אוהב אותי כמו שאני),והכי חשוב אני רוצה לאהוב את עצמי….
    אז אחרי הקדמה כזאת אני יוצאת היום לדרך חדשה …

אלמוני
    לא פעיל

קודם כול אאחל לך מזל טוב ל4שנות נישואים-כן יירבו!
    דבר שני את צריכה לבדוק יש קבוצות במרכז תבדקי באתר..חוץ מזה את יכולה ללמוד את התוכנית דרך האתר 6 ארוחות ביום בוקר ביינים צהריים ביניים ערב ולילה חשוב מאוד 12 כוסות מים ביום את לא מבינה פלאים זה יעשה לך לגוף ולעור הפנים-יותר טוב מכול קרם פנים- נשמע שאת צריכה קצת עידוד בדיוק כמו שאני הייתי בהתחלה עצה שלי תגידי לבעלך- תעזור לי אני רוצה לרזות לא בשבילי לא בשבילך אלא בשביל הילדים..תתחילי לבשל לעצמך תהיי אנוכית פשוט תחשבי על עצמך תבשלי לעצמך את הירקות הבשר הטבעול הכול..אל תחשבי על כמה רזה היית בחתונה או לפני ההריון תחשבי על כמה רזה תהיי אם תתמידי בתוכנית..כמו שאנחנו אומרים תהיי חננה ותאכלי את הדף כלומר תצמדי כמה שצריך לתוכנית ולדף ותראי איך הקילוגרמים נושרים ממך..חשוב להתמיד בספורט לפחות 3 פעמים בשבוע שעה הליכה וכמובן לפנק את עצמך פעם אחת בלבד בשבוע במנה מותרת-גולת הכותרת של התוכנית
    בהצלחה מתוקה..

אלמוני
    לא פעיל

מאד מרגש !
    אשמח לעזור לך.
    [email protected]

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב מיכל, רק עכשיו קראתי את מה שכתבת, אז קודם המון מזל טוב ליום הנישואין, המון אושר, בריאות וכל האיחולים שיש.
    עכשיו לעיניננו, א- תעשי תוכנית בדיוק מה שכתוב, גם אם לפעמים נראה שיש יותר מידי אוכל תאכלי נותנים =לוקחים
    ב -שתיה מרובה של מים או מים חמים עם נענע, לימונית וכיוצא בזה,
    ג – פעילות גופנית
    ד תקני את כל הדברים שאנו זוקים – לחם קל,כמוינז,סוכרזית, ירקות חלב 1% גבינות עד 5% ויש האתר את כל הדברים המומלצים.
    ה – תבשלי את המתכונים של חלי משהו משהו, רוב המתכונים גם הילדים יכולים לאכול אצלך הם עדין קטנים כך שאת יכולה להרגיל
    אותם מעכשיו להרגלי אכילה נכונים ואז כשהם יגדלו לא תהיה לך בעיה, וכך גם לא תרגישי “אוי כמה אני מסכנה”.
    ו – כל יום לקום עם גישה חיובית אני עושה תוכנית כהלכה, יכול להיות שיהיו פה ושם מעידות לא להתיאש להגיד מעדתי לא נורא אני ממשיכה תוכנית כאילו לא קרה דבר
    ז – לפחות בשבוע הראשון להקפיד לעשות רישום כל מה שאת אוכלת כך זה גורם להכנס יותר לתוכנית ומעקב צמוד יותר ובקרה טובה על מה שאת אוכלת
    ח – תיכנון, לכתוב על דף בבוקר אני אוכלת …. בא. בינים…
    ולראות שיש אותם בבית
    יש עוד אבל אני חושבת שלעת עתה זה יספיק אז קדימה המלאכה מרובה והיום קצר, אז המון בהצלחה ואנחנו פה לעזור ולתמוך

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות