חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם! סורי מראש על החפירה.. אני חדשה בפורום ונמצאת בחלי ממן באון ואוף ירדתי כבר 12 קילו אבל אני מרגישה תקועה לא במשקל אלא בראש.. הגעתי למצב שאני נראית נורמלי ( יש עוד הרבה להוריד אבל יחסית למצב שהייתי אני נראית טוב) ואני פשוט מרשה לעצמי לחרוג לא להגיע לפגישות ומכאן זה כדור שלג.. אני תמיד נופלת במותרת במקום מנה יש לי יום מותרת ואז אני בבאסה וממשיכה את זה עוד יום ופשוט מתבאסת! אני ממש שוקלת לוותר עליה כי היא מוציאה אותי מהשגרה הבריאה.. ואם אני כבר בסדר עם המותרת אז בשישי שבת ממש קשה לשמור והחריגות חוגגות! לפני חודש נרשמתי ל3 חודשים כדי שאתחייב להגיע אבל כבר שבועים לא הגעתי לשקילה.. האמת שאני מפחדת לעלות למשקל ולגלות שעליתי.. איך אני מחזירה את עצמי לשיגרה ולמוטיבציה שהייתה לי בהתחלה??

אלמוני
    לא פעיל

היי אורין,
    קודם כל – הורדת 12 ק”ג! זה המון!!! וזה מדהים!!!!!!!
    אם הצלחת עד עכשיו להתמיד ולהוריד 12 ק”ג, זה אומר שאת יכולה. את יכולה, כי את רוצה – וכוח הרצון הוא מה שמוביל ודוחף קדימה.
    אין לך מה לפחד לבוא ולהישקל בקבוצה. הקבוצה זה מקום שבו כל אחד ואחת מהמשתתפים בה מבינים אחד את השני, כולם באותו ראש ואפשר להגיד שם הכל, כי כולם יבינו ויידעו על ההרגשה שאת מדברת עליה.

חשוב ללכת להישקל ולהיות עם היד על הדופק. הייתה נפילה? לא קרה כלום. 3 שעות אחריה חוזרים לארוחה שצריכה להיות שם וממשיכים כאילו כלום לא קרה. למה? כי כלום לא קרה!
    לדעתי חבל לוותר על המנה המותרת בכזאת קלות. מה שאת צריכה לעשות זה שינוי חשיבה לגביה – בתחילת כל שבוע, אחרי המפגש תשבי עם עצמך ותחשבי מה בא לך כמנה מותרת. תקחי בחשבון אירועים שיש לך באותו שבוע, מתי כדאי לך לאכול אותה ואיפה, עם מי וכד'.

והכי הכי חשוב – כשיש נפילה, חובה (!!!) לחזור לתלם מיד אחריה. וכמובן, לזכור את משפט המפתח – מה שעולה מהר, יורד מהר!
    מאמינים בך ופה לכל שאלה/בקשה/הערה/הארה/תמיכה וחיבוק :לשון:
    ב ה צ ל ח ה !

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות