שלום לכולם, אני אור בת 24 1.61 שוקלת 108 ק”ג. אני מרגישה עצב נוראי על המצב שהגעתי אליו.
אני הייתי ילדה רזה כל חיי, שמחה ומאושרת. עד גיל 15. שם שקלתי 98 ק”ג ובאותה תקופה הייתי מאוהבת בבחור מהכיתה שלי אז עצרתי את עצמי ונכנסתי לתהליך שירדתי 50 ק”ג במשקל ב 3 וחצי חודשים. זה הרגיש נהדר, שקלתי 47 ק”ג, הביטחון שלי היה בשמיים ובמשך 4 שנים שמרתי על המשקל ודי אכלתי מה שבא לי. עד שבאה שוב התקופה של החושך. חזרתי לאכול בלילות מול המחשב, ממתקים וכל מה שמתלווה אליהם, לחם ועוד. עליתי 60 ק”ג ב 4 שנים. אני רוצה להגיד שאני מאוד מאוכזבת מעצמי. אני כל הזמן מתחילה דיאטות ונשברת, ואני לא שולטת בזה, אני כאילו לא מאמינה בעצמי אני מלאת מוטיבציה ואז בום אני מרגישה לא טוב ונהיית רעבה ומפסיקה שוב. למה? אני רוצה לנצח!! אני לא רוצה להפסיד! אבל קשה לי.. כל כך! ביומיים הראשונים בלילה משעה 19:00 לא נגעתי בכלום, רק מים. והבטן שלי התהפכה והרגשי שהחום עולה לי וחולשה בכל הגוף בידיים ברגליים… ואני מנסה להכניס לעצמי לראש שהנה זה עובר ואני ארגיש טוב ואני אהיה שוב רזה.. ואז אני שוב נשברת והולכת לאכול. למה?! ה' אני רוצה להיות רזה שוב, למה זה קורה לי?!? והכי גרוע, שגם אם אני רוצה להצטרף לקבוצה של חלי אני לא יכולה כי אני גרה בבאר שבע ואין לה שם קבוצות, אז אני יותר נכנסת למרה שחורה של עצבות וכאב כי קיבלתי כל כך הרבה המלצות על חלי ממן וכל פעם שאומרים לי את זה אני מתעצבת מחדש. כי יש לי כל כך הרבה חלומות להגשים, יש בי כשרונות שאני לא מגשימה רק בגלל המצב שאני נמצאת בו, ואני לא רוצה להרגיש ככה, אני לא רוצה!! אני רק רוצה לחזור לחייך כמו פעם ולחזור להיות הילדה עם שמחת החיים כמו קודם, להתחתן להקים בית! אין לי ביטחון עצמי אני כל הזמן חולמת על היום שבו אני אתחתן רזה כמו שהייתי אבל המציאות קשה! לא הולך לי עם אף אחד, כי מי ירצה חבית שומן כזו?!?! זו האמת הכואב גבר מעדיף אישה רזה ואפילו לא מלאה. כל מי שרואה אותי אומר לי איזה פנים מהממות יש לך ואיזה שפתיים, תרזי קצת תהיי מדהימה. והם לא יודעים מה זה!! כואבת לי המחשבה שהגעתי ממצב שיש לי ביטחון עצמי מופרז למצב שאין לי ביטחון בכלל, בכלל! אני מסתכלת על עצמי במראה ונגעלת, איך הגעתי לזה, איך נתתי לעצמי ליפול?! חלי ממן, אם את קוראת את המכתב הזה אני מבקשת ממך מעומק הלב – תעזרי לי לחזור לחייך. כי אני מזמן כבר לא אני. :עצוב: