חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם.. אני זקוקה לעזרה באופן דחוף ירדתי 25 קילו ובחודש האחרון נהיה לי ממש קשה ועזבתי את הקבוצה כי פחדתי לראות מה המשקל יגיד..כבר חודש שלם אולי טיפה יותר אני לא מצליחה לחזור לתוכנית אני כל יום אומרת זהו מעכשיו אני עושה תוכנית לא מעניין אותי כלום אז שאני רואה אוכל הכל משתבש אני ישר אוכלת וגם אפילו אם אני לא רעבה אני אוכלת בלי סיבה ספורט כבר אין לי חשק לעשות ואני רגילה להמון ספורט ואני ממש מדוכאת אני מרגישה בנפילה נוראית ועליתי בחודש הזה בערך 3 קילו ועוד חג הפסח לפנינו אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות היום על הבוקר אכלתי מלא מלא בוטנים ו2 לחמניות קטנות עם גבינה צהובה ועוגיה ובכלל לא הייתי רעבה.. אני לא יודעת איך לחזור אני יודעת שאני צריכה לנקות בירכים ולהמשיך הלאה אבל זה לא פשוט לי יש למישהו עצה???

אלמוני
    לא פעיל

היי שושה..
    ברוכה הבאה לפורום..:) אני שמחה שאת איתנו:))
    את יודעת מיהו יצרן המוטיביציה ? רק אנחנו !! בני האדם !!
    אז מה עושים? מוצאים את התשובות בתוכך ומחליטים מה עושים איתן…האם את רוצה לרזות שוב ? האם את רוצה לאבד את ההישגים שלך? האם את זוכרת מה עזר לך בתוכנית? האם את יודעת מה מעכב אותך? עני על השאלות והחליטי לאן פנייך מועדות…כשיש לנו מטרה …הרבה יותר קל לנו ללכת לקראתה..
    והכי אכן שווה זאת – את יודעת זאת כבר..
    בהצלחה וחג שמח

אלמוני
    לא פעיל

ראשית ממש כל הכבוד !ירידת 25 קילו וזה ממש מכובד,חבל שתהרסיי את מה שהרווחת בכבוד.הסתכלתי בתמונות של סיפורי ההצלחה וזה ממש נותן כח להמשיך אני ירדתי 7 קילו ועדיין רחוקה מארץ הרזון..אז תתעודדי לכולנו יש ימים פחות טובים,פשוט תראי כמה הצלחת ותאהבי את התהליך ובטח שאת עצמך.
    יום נפלא לימור

אלמוני
    לא פעיל

ירידה של 25 ק”ג זה משהו אדיר ומאחלת גם לי להיות שם . אל תכניסי לעצמך “אני לא יכולה ” ..” קשה לי ” …זה מביא לכישלון נוראי . עזבי את הבוקר הבוטנים והלחמניות . מהרגע תחשבי על הארוחה הבאה שתכלול משהו מהתפריט שאת אוהבת ..ולחזור מהר לספירה של שלוש שעות . כולנו לפעמים במשבר אבל כשזה קורה לי את משחזרת הצלחות כמו הפעמים שעלית על המשקל וראית ירידה , את זה אף לחמניה לא יכולה להחליף .בהצלחה וחג שמח .

אלמוני
    לא פעיל

זה יהיה שלב א' . השלב הבא יהיה לעשות תכנית ולהוריד חזרה את המעט ק”ג שכבר הספיקו לעלות. ” עיצרי את הרכבת בזמן………” חבל!!!!!!!!!!!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות