חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם אני חדשה בפורום אך ותיקה ביותר אצל חלי ממן כבר כחמש שנים באותה קבוצה עם הפסקות קטנות..לצערי עדיין לא הגעתי לשמירה אך עדיין מאמינה שזה אפשרי יש לי בערך עוד שבעה קילו לרדת ואני מתקשה להגיע לתוצאה הרצויה..הצלחתי להשיל מעלי כעשרים קילו בעמל רב ובשמחה רבה…האם יש איזה קסם שמישהי מכירה לתת לי תמריץ להגיע כבר לשמירה…..

אלמוני
    לא פעיל

קחי אתזה כפרויקט ותמיד תחשבי שכשתהיי בשמירה יהיה לך הרבה יותר קל כי יהיה לך יותר מותרות

אלמוני
    לא פעיל

הצלחת להותיר מעלייך 20 ק” כל הכבוד לך, זאת אומרת שאת יודעת איפה הנס, כחי לך פתק ורשמי מה עוזר לך ותמשיכי באמונה את גבורה ויכולה,
    בהצלחה אימי

אלמוני
    לא פעיל

היי אפי,גם אני נמצאת בתהליך מ25/3/2005,אצל חלי מ18/2/10 לפני כן בתוכנית אחרת דיי דומה.בכנות יכולה לאמר ברגעים מסויימים כשאני ב”מוד” של הלקאה עצמית אני אומרת לעצמי תראי כמה זמן את בתהליך וירדת רק 23.300ק”ג (מתוכם 8.100ק”ג אצל חלי בהדרכת איה)אבל מיד יש לי את התשובה המנצחת לעצמי והיא:את עדיין עם 23.300 ק”ג פחות ולא יותר בניגוד לאנשים אחרים שהתחילו איתי בתהליך ועלו הכל חזרה.(יש לי למשל חברה שירדה 60 ק”ג הגיעה לשמירה ועלתה הכל חזרה,אז מה עדיף מצבה או מצבי?…).שימי לך למטרה את ההגעה לשמירה ותחלמי על זה ,תתמידי ב6 ארוחות ליום,במנה מותרת,בהגעה לקבוצה,בפעילות גופנית ככל שניתן,ותראי זה יגיע.הכי חשוב זו ההתמדה,האמונה והסובלנות.תהיי גאה בעצמך את עם 20 ק”ג פחות.תנסי למצוא תמונה שלך לפני שירדת את מה שירדת ותמצאי את ההבדלים,אני בטוחה שתמצאי.תתייחסי ל20 ק”ג שירדת כמו יהלומים,תני להם את הכבוד המגיע להם.
    בהצלחה
    אוסי

אלמוני
    לא פעיל

היי אפי..
    בחורה שהשילה מעליה 20 ק”ג יודעת שאין קסמים..אבל בכל זאת..
    הקסם היחידי יקירתי שאני מכירה הוא להביט עמוק פנימה וללחוש יום יום דקה דקה..”אני אנצח את השומנים”…
    בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות