אז ככה:
1. בכללי, בלחם צריך להיות עד 80 קלוריות לפרוסה. לחם קל – עד 40 קלוריות לפרוסה.
2. מנה מותרת את יכולה לאכול מתי שאת רוצה, בלי מרווחים בין הארוחות ועדיין צריכה לאכול את כל 6 הארוחות. אני, למשל, משלבת אותה עם ארוחת בוקר של שבת (עוגה עם קפה וארוחת בוקר, לדוגמא).
תבלינים – אין לי תשובה מקצועית בעניין, אבל כשאני מתבלת אני משתמשת בבזיליקום, כמון, כורכום ובפלפל שחור (בקוואקר, למשל, אני משתמשת בקינמון =] ).
ירידה – זה מאוד תלוי בגוף. לי אין הרבה לרדת ב”ה ובהתחלה ירדתי חצי קילו בשבוע ופעם אחת גם קילו, אחר כך מאתיים במשך שבועיים, שבוע אחד שהיה אותו משקל ושבוע אחד שירדתי 800 גרם.. יש אנשים שמתחילים את הדיאטה, טיפה עולים ואז יורדים. יש אנשים שנתקעים קצת על המשקל ורק אחרי חודש-חודשיים מתחילים לרדת.. הירידה היא תהליך ממושך, שתלוי מאוד בגוף ובתגובה שלו לדיאטה. לאחר כמה זמן הגוף מתרגל, ואז יש ירידות עד שמגיעים לשמירה.