חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי…שלום לכולם. אני כבר בחודש השני בתוכנית,הורדתי רק 2 קילו ולא רואים עליי כי אני שמנה.אני תלמידת י”ב ולומדת ימים ארוכים ככה שאני לוקחת אוכל מהבית,קופסאות אוכל מהתפריט. אבל הבעיה יא בהפסקות כשאני מוצאת את הקופסאות,באות אליי בנות שהן כאילו חברות שלי ואמרוצ לי “מאמי,לא אוכלים דג/בשר בצהריים” או “כמה אוכל הבאת” והן למעשה הולכות לקפטריה ומבחינתן ארוחת צהריים זה שוקו וקוראסון מהקפטרייה והן שוקלות 45 קילו ולא משנה מה כל הזמן אוכלות שטויות ועוד הן משוויצות שהן אוכלות הרבה ולא משמינות,זה כל כך מעליב שאני רוצה להפסיק עם הכל,כי מה זה עוזר לי עובדה שיש בנות שטוחנות ולא משמינות ואני מסכנה עם האוכל שלי,אני רוצה להראות טוב בקיץ שלא יצחקו עליי,שאוכל ללבוש מכנס קצר בלי שום בעיה,שלא יצחקו על המידה שלי במכנסיים או על הירכיים הנוראיות שיש לי..סתם רציתי לשפוך ולשתף :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

בדרך שתעברי יהיו לא מעט מכשולים ולא מעט אנשים לא מפרגנים בעליל ( ובינינו אני בת 30 ויש מסביבי מלא כאלו …) החוכמה שלנו היא לדעת לא להתייחס ולסנן את כל “רעשי הרקע ” המזיק :אוהב: ים ולהמשיך להתמקד ביעד הבא שלנו … לכי בצעדים קטנים ואת תצליחי תאכלי בדיוק מה שכתוב בתפריט ושאף אחד לא יאמר לך שאת אוכלת יותר מדי (_ וגם אם יאמרו לך תזכרי שהאוכל שעליו את מקפידה יוביל לירידה ..) אני שמחה לשמוע שיש לך יעד להיראות טוב בקיץ על מנת ללבוש קצר ..את צודקת את צעירה ומגיע לך !! שיהיה המון בהצלחה מתוקה ולכל שאלה אני כאןןןן

אלמוני
    לא פעיל

אבל… גם לי תמיד אותן בנות נשנשו מהירקות כשלהן יש אופציה לאכול הכל והעירו ומה תאכלי זה רק בורקס אחד וכו… את יודעת מה טוב לך ומה לא ו2 קילו בתקופת התחלה=27 קילו בשנה אז תסתכלי על הבריאות וההרגשה שלך ותסנני את אותך “יועצות”
    אני די פספסתי את ימי התיכון בגלל תסביכי שמנה שהיו לי (לא ים לא בריכה וכו) והייתי הרבה פחות ממש ששוקלת היום. אז נכון לא נבכה על חלב שנשפך אבל זו תקופה יפה שיכולה להיות לך מהנה וחוויתית ולא “עונש”…
    בהצלחה! :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות