מחכים למשיח:
למה טמוע בבני האדם הציפייה לחכות שמישהו במקומם יעשה את העבודה?
בני האדם מפחדים לקחת אחריות על מעשיהם ולכן מחכים שיבוא המושיע וייגאל אותם מייסוריהם.
לדוגמא, אדם שעובד בעבודה, שבלשון המעטה הוא סובל ממנה, ברוב המקרים לא יקום ויילך, אלא יעשה את הכל כדי שיפטרו אותו, וכך הוא יוכל גם על הדרך, לקבל את הפיצויים המגיעים לו. האם מישהו משלם לו על הפיצויים הרגשיים שחסרים לו?? כנראה שלא!
אדם שרוצה להרזות במשקל, רוב הסיכויים שהיוזמה ללכת לתוכנית או לקבוצת תמיכה, לא תהיה שלו, אלא בלחץ מסובביו, חברים, משפחה, מכרים עמיתים לעבודה ורבים נוספים.
לכן, נשאלת השאלה שוב, למה כולם מחכים למשיח??
המשיח נמצא בכל אחד מאיתנו, הוא רק מחכה שתסמכו עליו ותתנו לו את הצ'אנס להראות לכם שהמשיח הזה הוא בעצם התגלמותך שלך!!
אני בדעה היום שכל אחד צריך וצריכה להתמקד בערוגת גן שלו, בפרחים ובקוצים שהוא שתל לעצמו.
וכמו בגינה, יש פרחים שנובלים אם הם לא מקבלים את הטיפול הנכון. אבל בדיוק ברגע שהפרח נבל, צריך לעקור אותו ולשתול אחד ויפה במקומו.
לא צריך לחכות לגשם שישקה את הגינה, לא לחכות לשמש שתגרום לעלי הכותרת להיפתח, פשוט לזכור שיש פרחים שיש לטפל בהם.
אני כבר הצלחתי ליצור לעצמי את הגינה הזאת. כמובן שיש כמה קוצים שצריך לסלק כי הם קצת מכאיבים.
אבל בסוף, הגינה הזאת, הגינה שלי, המשיח שלי, הוא בעצם אני!
פורום יקר, בהחלט “חפרתי”, אבל אני מאחלת לכם חג שמח ושפוי, אל תשכחו את המטרה שלכם, את התחושות הכיפיות שיש לנו שאנחנו עושים בשביל עצמנו. חג פסח רק נשמע מפחיד, זה בסך הכל חג, שבו אנחנו צריכים לשמוח, ולא לבלוס!
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!! :))))