חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חג אביב שמח,כשר ומוצלח לכל משפחת “חלי גרופ” !

בדיוק היום לפני 13 שנה, בערב פסח, השגתי את היעד שלי – הגעתי למשקל שמירה.
    יום זה מזכיר לי את סיפור ההגדה בו נאמר שכל אדם צריך לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים, מעבדות לחירות.
    זהו היום בו הבנתי שאני אוכלת כדי לחיות ולא חיה בשביל לאכול…

אחד הקטעים האהובים עליי בהגדה הוא הסיפור על ארבעת הבנים – חכם, רשע, תם ו”שאינו יודע לשאול”. האמת היא, שכל אחד מאיתנו מורכב מכל אותם ארבעה בנים. במידה מסוימת, כולנו מחפשים משמעות, חוקרים, בודקים ולומדים ממש כמו ה”חכם”. אך לעיתים אנו מתנהגים כמו ה”רשע”, אנו מתעלמים ממצבנו, אנו רוצים למרוד ולנער מעלינו כל אחריות. לעיתים אנו רק צופים מהצד על אנשים אחרים בתקווה שאולי יום אחד גם אנחנו נשתנה, בדומה ל”תם”. ויש פעמים בהם אנו חשים אדישות ומהלכים בעיניים עצומות כמו ו”שאינו יודע לשאול”….

אני יודעת שזה טבעי לחוות מצבים אלו בזמן כזה או אחר בתהליך הירידה במשקל אך אני מאמינה שצריך להתמקד בשינוי החשיבה ובניסיון לראות את חצי הכוס המלאה, אני מאמינה שכדי להשיג משהו בחיים צריך לחלום עליו, לתכנן איך משיגים אותו ולאסוף את כל הכוחות על מנת להשיגו.

אני מאמינה שבכל אחד ואחת מכם יש את היכולת להגיע אל היעד הנכסף…ובאמצעות המפגש הקבוצתי נסייע לך להגיע אל השינוי האמיתי כי איתנו חלומות מתגשמים…!

כולכם מוזמנים לחגיגת המימונה שתערך אצלי בבית, ברחוב הנדיב 62 בעכו ביום רביעי בערב 15.4, מצפה לראותכם…”תרבחו ותסעדו”..אתם מוזמנים גם לראות תמונות מהמימונה של שנה שעברה באלבום התמונות שלי מצד ימין של המסך.

בברכת חג שמח,
    חלי ממן.

אלמוני
    לא פעיל

הרבה אושר בריאות ונחת מהילדות המדהימות שלך
    עמדתי בהתחייבות שלי לרדת עד פסח 2 קילו וכולי תקווה שהפסח יעבור בשלום עם ירידה כמובן
    אז חג פסח שמח חבל שלא אוכל לראות אותך במימונה בגלל שאני בשנת אבל אבל בכל מקרה שולחת לך ים נשיקות ומסרתי גם לאמא שלך למסור לך אוהבת מירית

אלמוני
    לא פעיל

חלילולי ולכל המשתתפים !!
    חג מדהים שיהיה לכם, זכרו שאין זו הסעודה האחרונה שלכם וכי הרבה יותר טעים לאכול בצורה שפויה ובריאה ולהכנס לג'ינס החדש!! או לבגד ים עוד חודש בקיץ !!!
    נפגש במימונה, חסר לכם שלא תגיעו !!
    חג שמח ובהצלחה !

אלמוני
    לא פעיל

חג פסח שמח וכשר!

אני מאחלת לכולם חג רזה בלי נפליות..
    והחג הזה יביא לכולנו אושר, שמחה, אהבה, פריחה ורק דברים טובים…

בהצלחה לכולם
    אוהבת אושרת

אלמוני
    לא פעיל

חג שמח וכשר לך ולבני משפחתך.
    את שגרמת לתפנית מדהימה בחיי ונתת לי כלים לירזות וללמוד לאהוב ולדאוג לעצמי.
    והסיסמה שבניתי היא:
    ח – יים שלמים שינית ל – י ולעוד הרבה אנשים י – שר כוח.
    אוהבת אותך, מצדיעה לך וצודה לך מקרב לב.
    עליזה אלחרר.

אלמוני
    לא פעיל

חג שמח וכשר לך חלי ולמשפחתך. אני מודה לך שוב על התמיכה והעידוד בזמנים הקשים. תודה שהחזרת לי את שמחת החיים. ואת החיוך לפנים.

אלמוני
    לא פעיל

חג שמח חלי

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות