יום המנגל הלאומי..
יום העצמאות – יום המנגל הלאומי, חוויה שלא בהכרח צריכה להיות שלילית.
זו דווקא יכולה להיות דרך טובה לאכול ארוחה דלת שומן – הכל תלוי כמובן בבחירה ובכמות.
בחרו לארוחה בשר רזה: חלקי בשר ללא שומן, בשר עוף ללא העור.
השריית הבשר ברוטב משפרת את טעמו, נסו להשרות ברוטב ברביקיו, רוטב סויה ומעט דבש, מיץ לימון ותבלינים.
כתוספת לבשר: מעט תפוחי אדמה או אורז והרבה ירקות.
סלט הוא המלך: אכלו כמה שיותר סלטים עם כמה שיותר צבעים,
ירקות טריים או שיפודי ירקות צלויים על האש.
הוסיפו טעם לאוכל ע”י תבלינים ועשבי תיבול כגון: עירית, שום, פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק, וכן הלאה. והימנעו מרטבים עתירי שומן.
היזהרו משתיית אלכוהול מיותרת: הכינו מראש קנקן של מים קרים עם מיץ לימון טרי, פיסות לימון ועלי מנטה. או תה צמחים בטעמים שונים.
וכמובן, נצלו את מזג האוויר האביבי להליכה!!!
בהצלחה:)