מאור קטן לתהליך הרזייה גדול מלא בניסים ונפלאות….
נס חנוכה התרחש משום שהיו אנשים שהעזו לעשות הכל ! לצעוד כנגד מגבלות הטבע ולחסל את הכוחות השליליים ! לדעת בדיוק מה הם רוצים וללכת בעיניים פקוחות ונחושות אל עבר המטרה ללא חששות ! לתפוס את המושכות בידיים ולא לחשוב כקורבן אלא כגיבורים ! גם אנחנו כל שבוע רואים ניסים אמיתיים של ירידה במשקל, והצלחות, והתמודדויות לא פשוטות כמו גיבורים ! יישר כוח !
בואו נדמיין חנוכייה מלא בנרות צבעוניים ומאירים…מי מאיתנו לא היה רוצה..חנוכייה אישית כזו מלאה בנפלאות המותאמים לנו באופן אישי.
איזה דבר נפלא הייתי רוצה לאחל לעצמי השנה בחג ? איזה ניסים הייתי רוצה שיתרחשו בחיי בתהליך כדי שהוא יהיה יותר קל ? יותר מספק ? יותר מוצלח ?כדי שיתרחשו הניסים הללו מה עליי לעשות היום? מחר? או חודש ?
התנאי היחידי לנס הוא הרצון החזק שלנו בשינוי. ככל שהרצון שלנו חזק יותר כך הוא יעניק לנו יותר את הכוח הנפלא הזה לבצע את השינוי. בדיוק כפי שנס מתרחש בן רגע כך גם השינוי יכול להתרחש בן רגע ורק אני אחראי על השינוי והנפלאות האלו שיתרחשו בהתאמה.
בן רגע אני יכולה להחליט לאכול משהו בריא יותר? בן רגע אני יכולה להציב לעצמי גבולות ולא לקחת תוספות ? בן רגע אני יכולה לוותר על הלביבה המטוגנת ולבחור בלביבה אפויה וטעימה ?
מהם הניסים והנפלאות שאני מכניסה לחיי בחג החנוכה ?
1. אני מאפשרת לעצמי לבצע שינוי אמיתי באורח החיים שלי ולהבין כי אני באמת מסוגלת להשתנות ועכשיו ! אני מאמינה בעצמי שיש לי את היכולת לבצע שינוי בכל זמן, בכל ארוחה, בכל דקה, בכל הדלקת נר.
2. אני מתמקדת בנקודה שאליה אני שואפת להגיע ולא בפחדים שלי. אני יודעת שרק אני אחראית, שולטת וקובעת את מהלך חיינו, ולא הסופגניה, או הלביבה או הספינג'..
3. אני מבינה ששינוי משמעותי מתחיל בשינוי תבניות החשיבה והאמונות שלי. ולכן אני מקשיבה מילים היוצאות מפי ולמחשבות העוברות במוחי ויודעת שקר הן קובעות את התנהגותי.
4. לא לסמוך על ניסים אלא לסמוך על עשייה, מאמץ, תקווה שיובילו להרזייה !
5. אני מדליקה את הנרות המדהימים שבתוכי, מאירה ומעצימה אותם ואת הכוחות האדירים הטמונים בי !
חג שמח !!!
אוהבת