- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/08/2012 בשעה 21:08 #206878
אלמוני
לא פעילאני כותבת לכם, כולי מרוגשת ושמחה על האדם שהפכתי להיות :שמח2:
מקווה שאתם זוכרים שהיום הייתה הבר מצווה של אחי היקר, אירוע בוקר-היה מדהים!! אוכל בשפע, עוגות, מגשי מתוקים, סלטים מכל הסוגים, מאפים שונים , שתיה ממותקת וכמובן – איך לא עוגת בר מצווה גדולת מימדים מוזמנת בהזמנה אישית (כי לא כל יום הילד חוגג בר מצווה.. 😉 )
תקשיבו – לא, לא אכלתי כלום מן הרשימה לעיל :שמח1: רציתי, אבל לא רציתי. ידעתי שזו כבר לא אני, וגם כשנתנו לי את הכבוד לפרוס את העוגה – :אוהב: כי אני האחות הבכורה, בכל זאת..אפילו את האצבע לא ליקקתי, וזה לא שלא היה לי את החשק.
המחמאות סתמו לי ת'תאבון :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: מרגע שהגעתי לאולם הפוקוס עבר מחתן הבר מצווה היקר לאחות הבכורה שאיכשהו נשאר ממנה חצי בנאדם 😉 :קול: :אוהב: :מאושר:
אני מאושרת, מאוד :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: לא רואים?!?!?!?!?!? :שמח1: :שמח2: 😉 🙂
לחלק מן האנשים אפילו לקח קצת זמן לזהות מי אני, חלק החליטו שזה הזמן שאני אכיר את הבחור ה”מוווווושששששלם” שיש להם להציע, וחלק סתם אמרו לי בכנות “את פשוט ניראת טוב..” :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
למה לא עשיתי לעצמי את הטובה הזו ממזמן???? למה חיכיתי 19 שנה עטופה במעטפת שומנים?!?!? 😉 למה לא אפשרתי לעצמי לפני שנים רבות את האפשרות לקנות שמלות (שוק מס' 1!) במידה 1(שוק מס' 2!) מהחנות של הרזות (שוק מס'3!) למה?!?!
ד”א-הצטיידתי בשמלה נוספת שלבת חתן, מעכשיו, רק שמלות!! :לשון: :לשון: :לשון:תודה לכם על הכל, אתם הכוח שלי – ברגע שהצלחתי להשיג מקלדת, לחברת לה מארז ומסך ולהשיג חיבור לאינטרנט הרגשתי שחובתי לעדכן אתכם, :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
נ.ב – יש הצעות למותרת שלא נוצלה???? 😉
14/04/2019 בשעה 3:44 #206881אלמוני
לא פעיל:אוהב: פשוט אין מילים כל מה שכתבת הרבה יותר טעים מהרשימה לעיל פשוט מעוררת השראה (וקנאה) :לשון: 😉 כל הכבוד איזה מרגשת!!! :מאושר:
14/04/2019 בשעה 3:44 #206882אלמוני
לא פעילשירלי, הצלחת להבהיר בצורה הכי מרגשת את תחושת הריחוף המדהימה שלך :מאושר:
איך ניסים אומר: אין יותר טעים מלקבל מחמאות :צוחק: :אוהב:
הרוחת אותן ביושר ובעבודה קשה :קול:
כל הכבוד!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
מחכה לתמונה….. :שמח2:14/04/2019 בשעה 3:44 #206883אלמוני
לא פעילאמרתי לך שאת הולכת לגנוב את ההצגה, לא ?! :אוהב:
אני שמחה שעדכנת, האמת שחשבתי עלייך היום (אל תיבהלי) כי ראיתי שלא עדכנת שום דבר אחרי העדכון של אתמול והתחלתי לדאוג קצת.
לגבי המותרת השווה?? אני בטוחה שכבר תחשבי על משהו איכותי וטוב.
14/04/2019 בשעה 3:44 #206885אלמוני
לא פעילשאומרים מחוננת הכוונה היא אלייך :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
אהבתי את התאור המשת לי האוירה את הרמחות ואיך שאת מתהלכת בנוצות הטווס הזקופות וצבעוניות
:אוהב: :אוהב:
מגיע לך ו״בגדול״ תהני מכל רגע זה שלך!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 3:44 #206887אלמוני
לא פעילכל הכבוד…נראה לי שהמחמאות שוות מכל עוגה קיימת…תתענגי על המותרת את מאוד ראוייה לה.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.