- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 14 שנים, 4 חודשים by
lee maman.
-
מאתתגובות
-
19/10/2010 בשעה 10:22 #171734
lee maman
מנהל בפורוםחברות ,מנחות יקרות!!אחרי החגים החלטתי שנגמרו הדישדושים…והתרוצים,וחוסר המוטיביה יתחיל לעלות !!וכך הסיפור מיד אחרי החגים חזרתי לקבוצה בידיעה שעליתי ובלי כעס עצמי.כן פעם ראשונה אני מגיעה לקבוצה מקבלת את העליה (קילו 300)יושבת קשובה למנחה שלי בריכוז ומלאה אנרגיה חיובית!!יוצאת מהקבוצה מחוזקת .הולכת מיד לקניות ונערכת לשבוע חדש מאורגנת יחד עם זאת בבית תוך כדי הכנות.אני מקבלת מנוי לחדר כושר שהחליטו להעביר !!הייתי הכי מאושרת למחרת כבר חיכתה לי מאמנת שקבעו לי איתה מראש.בנו לי תוכנית אימונים.ואז אחריי שבוע הגעתי לקבוצה בהרגשה טובה הייתה לי ירידה של 700 גרם מאוד שמחתי אני אדם שמקבל כל 100 גרם באושר בקיצור צעדתי לעבר שבוע נוסף.שוב תפריט ,רישום ,אימונים 3 פעמים בשבוע .ממש בכייף למרות שאני שונאת להתאמן הכנסתי לראש שזה -א-בריא ומאוד מזרז ויועיל לי לתוכנית וכך המוטיבציה רק תעלה..כולנו יודעים שירידה מעודדת להתחיל עוד שבוע..ואזזזזזזזז ביום חמישי האחרון הושפזתי לניתוח דחוף לכריתת אפסס ניכנסתי לצום מ 7 בערב עד למחרת ביום שיש ב 5 כשהייתי עם בחילות וסחרחורת איומה הרופאה ניגשה אלי אמרה שאני חייבת לאכול אחרת לא יעצרו התופעות ולא ישחררו אותי..התחלתי לשתות ולאכול בהדרגה ומעט כי ניגעלתי מאוכל של בית חולים אבל לא הייתה ברירה .חיכתי רק שיגידו לי בביקור רופאים שאני יוצאת ..וכך היה ב 7 הפתעתי את המשפחה תפסתי מונית והופעתי בבית הכי מאושרת לעבור שבת בבית….כבר בארוחת ערב חברים כל הרעב נפל עלי אכלתי כמו חזירה והלכתי לישון עד למחרת .בשבת שוב ב 9 בבוקר אמרתי לעצמי ארות בוקר תוכנית וכך עשיתי ..ואז פרי ושוב צהריים ופו חרגתי מעט ושוב לתוכנית וכך נילחמתי לא ליפול ולנסות להיתאפס..לא ממש הצליח לי אבל.כל נפילה ידעתי לעצור ולו מעט …ואזזז אתמול שקילה מצד אחד אני מאוד שמחתי כי נישארתי אותו דבר!!מצד שני היה מבאס כי עד יום חמישי הייתה לי אחלה תוכנית..ואז הפיקשוש הלא צפוי…אתמול חזרתי לתוכנית עם מעט גנבות בכמויות וזה ממש ביאס אותי בלילה.היום יום שלישי שוב אני במחשבה חיובית אספתי את עצמי למכון וכבר אני הולכת לאכול ארוחת בוקר של תוכנית!!חברות אני פוחדת שוב למעוד ושוב לזלזל..אתם יודעים איך זה בבקשה בבקשה חזקו,עזרו ,ענו לי ,אני יכנס שוב מידי יום לפורום.לישאוב כח כי לי בזמני הטוב מאוד עודד ועזר!!(חלי בבקשה אם יצא לך ליקרוא תגיבי כי את אבקת הקסם שלי..המלאך המאפנת של כולנו.אישה יקרה שאני מאוד אוהבת ומעריצה!!) ולכם חברות,ומנחות יקרות תודה מראש על כל חיזוק שאני בטוח יקבל כ א ן בפורום מימכם..שבוע קל טוב ומוצלח לכולם באהבה ..ג..ד שגאה להיות חלק ממשפחת חלי גרופ.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.