- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/08/2009 בשעה 22:28 #93787אלמונילא פעיל
אתם שוכחים דבר אחד- האחריות והכוח הם בידיים שלכם!!
נורא קל להגיד שאני לא מצליחה בגלל שהמנחה לא זמינה או כי הקבוצה מלאה ולא קיבלנו יחס אישי.
מלכתחילה, כשבאנו לקבוצה- לקחנו בחשבון שזוהי קבוצה. יש מי שבוחר ללכת בקבוצה לאיבוד ויש מי שלוקח את האחריות וממנף את הקבוצה להיות הרשת שתתמוך בו, תרים אותו מכל מכשול וללמוד מכל חבר וחברה שנמצאים בה- גם מההצלחות שלהם, גם מהכשלונות וגם מהקשיים שהרי הם משותפים לכולנו.
מנחה היא אדם עם חיים גם מעבר לתמיכה ולכן לא תמיד זמינות 24/7. קשה ולא השגתם את המנחה- יש את הפורום הנפלא הזה, מוקד טלפוני ומייל. מעולם לא מצאתי את עצמי מתחבטת בשאלה או בקושי לבדי אך אני בחרתי לעצמי את השליטה והאחריות ומשתמשת בכל דרך תקשורת אפשרית על מנת לא ליפול ולהתחזק.
מניסיון שלי, מעולם לא נשארתי עם בעיה ללא פתרון שניתן מכל הלב והנשמה. הקבוצה צפופה לכם?? בררו עם המוקד אילו קבוצות הינן אינטימיות יותר ונסו אותם, לפעמים הכימיה היא שונה עם קבוצה או מנחה שונים.אנחנו לא בהליך קל בכלל. קל להוריד מעצמנו את האחריות ולהרים ידיים. אל תעשו זאת, ההפסד יהיה רק שלכם.
קחו אחריות, קבלו שליטה, תפסיקו להתבכיין ורק כך תראו תוצאות של ירידה במשקל, של אהבה וקבלה עצמית, של גאווה!!שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא ואינשאללה, ק”ג אחד פחות לפחות.
שבת שלום.11/04/2019 בשעה 21:07 #93788אלמונילא פעילאין לי מילה אחת להוסיף כי אמרת כבר הכל..
האחריות טמונה בכל אחד ואחת ממכם ועל כן ניתן להאשים רק את עצמכם ולא את המנחות ואת מנהלת הפורום המדהים הזה!!
שיהיה לנו לילה טוב וסופ”ש נפלא!!11/04/2019 בשעה 21:07 #93789אלמונילא פעילמעולם לא הסרתי מעצמי את האחריות לירידה/עליה במשקל ולא טענתי שאיני מצליחה להוריד בגלל המנחה.
להיפך, הורדתי כמעט 5 ק”ג בחודש הראשון ואני מאוד גאה בעצמי!
אבל ביום הראשון, כשהגעתי לקבוצה והמנחה זרקה לי את התפריט וענתה לשאלותיי בסגנון: “אי אפשר לענות על הכל זה כמו כיתה א' תלמדי לאט לאט הכל” והודיעה שהיא לא עונה לטלפונים כי יש לה מלא קבוצות… אני מודה שהייתי קצת חסרת אונים…
בנוסף שום התעניינות איך הגעתי למשקל, אולי יש בעיות בריאותיות כלשהן..?
אז נכון יש את המוקד ויש את הפורום ואיה נפלאה ובכל זאת כשהמנחה לא באמת שם בשבילך ובסוף הפגישה ממהרת לדרכה זה לא פשוט – הרי רציתי קבוצה כי לא הצלחתי לבד נכון?
ובעניין מעבר לקבוצה אחרת – ישנם ישובים קטנים המרוחקים מערים גדולות וזה לא תמיד מתאפשר.
ולמרות הכל אני ממשיכה בתוכנית, לוקחת אחריות על עצמי, יודעת שרק אני יכולה לעזור לעצמי, נעזרת בטיפים של חברי הקבוצה, לאחרונה גיליתי את הפורום הנפלא הזה ועוד ידי נטויה:-)
כנראה שהתמזל מזלך ולא פגשת במנחות כאלה (אני מקווה שהן לא רבות) ולכן, בבקשה, אל תמהרי לשפוט אדם לפני שהגעת למקומו.שבת שלום
ושבוע קל:-) -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.