חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה…שמי אושרית בשנה האחרונה (אחרי החתונה) ספגתי עלייה של 8 קילו..

שאותם הזעתי התאמצתי ללא כל הצלחה להוריד אני יורדת קילו עולה שתיים חזרה כבר 5 חודשים

זאת אומרת עליתי קילו בשנה ובמשך 5 חודשיים אני לא מצליחה לרדת אפילו קילו

אציין שהאורח חיים שלי לא משהו אני צורכת 800-900 קלוריות ביום ברור לי שזה פסול הצלחתי לשמור על המשקל שלי במשך שנתיים עם אכילה של 800 קלוריות ביום לפני כן הייתי שמנה הרבה יותר

ב5 חודשים האחרונים עשיתי כל דיאטה אפשרית ושוב כלום לא קןורה עולה ויורדת זה מתסכל אותי נורא ואני מתעסקת בזה בלי סוף הדבר היחיד שלא עשיתי זה את חלי ממן

ניסיתי להרשם לקבוצה ולא קיבלו אותי כי הBMI שלי תקין והוא עוד שנייה הופך ללאא!

מיום ראשון התחלתי את התכנית לפי ההאתר למרות שבהרגשה שלי אני לא עושה נכון כי אני לא יודעת בידיוק…

פליז זקוקה לעצה חכמה אך מתחילים מה עושים?חייב את כל הארוחות?

הפחד הגדול שלי עעכשיו שעלייה של 300 קלוריות ביום לפתריט שלי רק תעלה אותי במשקל ואז בכלל מצבי יהיה גרוע..

יש פה מישהו שיכול לככוון אותי???????

מודה לכוולכם מראש ומאחלת לכולנו הצלחה בשפע

אלמוני
    לא פעיל

כמות הקלוריות שאת צורכת ביום כנראה מועטה , תורידי את האפליקצייה של חלי ממן תכניסי נתונים גובה משקל גיל מין
    כעיקרון מתחת ל80 תפריט 1200
    מעל 80 תפריט 1500
    וכן חייב את כל הארוחות לא לדלג זה מה שגורם לך לעלות
    בהצלחה רבה! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

כן, התפריט מורכב משש ארוחות ביום + מנה מותרת של 600 קלוריות פעם בשבוע בלי קשר ולא במקום ארוחה.
    תבחרי לך מהתפריט את הדברים שאת אוהבת לפי החלוקה של כל ארוחה (חלבון, פחמימה שומן וכו') הקפידי על 12 כוסות מים ביום ובהצלחה :שמח2:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות