חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #191426
    אלמוני
    לא פעיל

    פליז שמישהו יסביר לי,
    היא כבר היתה איזה שעה בתנור, מבחוץ היא אפויה ונראית סבבה, מבפנים היא ממש לא אפויה,
    היא לא נוזלית אבל היא כזה במרקם של גבינה מוקצפת…
    ככה זה צריך להיות??? :מבולבל:
    כאילו, זה עוגת גבינה, אבל מוזר לי שהיא תהיה במרקם כזה…
    מה לעשות? להכניס שוב לתנור או להשאיר אותה ככה????

    אני ממש חסרת אונים בכל הקשור לאפייה… :לאבטוח:

    #191427
    12268
    משתתף

    יש עוגות שהן רוטטות אך יציבות וזה בסדר. בקרור אחכ הן מתייצבות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות