שלום,
אני נורא מבולבל מתפריטי ארוחות שישי-שבת של 1800 קלוריות.
בהתחלה קיבלתי בקבוצה דף עם תפריטי שישי-שבת, אח”כ בחוברת פברואר היו תפריטים מעט שונים ובקבוצה אמרו שהם עדיפים כי יותר עדכניים (אך לי כמות הקלוריות הרשומה נראית גבוהה בכ-200 קלוריות לארוחה יותר ממה שאמור, אולי טעות?)
ובאתר של חלי מופיע תפריט שלישי לארוחות שישי שבת. אז באיזה מהתפריטים לבחור??
אני שואל במיוחד, מפני שבכל אחד משלושת התפריטים יש תחושה של משהו לא בסדר.
למשל, בתפריט הראשון, כתוב בארוחת לילה של שישי: כוס לפתן או כל מנת פרי + 14 אגוזי מלך.
למשל, בתפריט חודש פברואר, כתוב בארוחת צהריים שישי: 2 פרוסות לחם קל + שקשוקה מביצה אחת + 1/2 קופסת טונה + כף טחינה מוכנה. והתפריט כולו נראה כמכיל הרבה יותר מ1800 קלוריות.
למשל, בתפריט שישי באתר חלי כתוב במנת ביניים 2 פירות ו-14 שקדים, אך ארוחת הבוקר היא ללא מנת שומן (בשונה משני התפריטים האחרים).
בקיצור: איך צריך להיראות תפריט נכון לשישי שבת 1800 קלוריות?