חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום אחרי חודש ימים וירידה יפה של מעל 4 ק”ג הגיע הרגע שפחדתי ממנו, קצת הורדתי את הרגל “מהגז” נשנתי פה ושם וכמובן עליה של חצי ק”ג איזה דכאון… נכנסתי לסרטים שזהו אני נשברת ואני לא יצליח לחזור לתוכנית והנה שוב אני במייטבי לא מצליחה לעבור את משבר ה 5 ק”ג מה נהייה איתי יש לי עוד 15 ק”ג להוריד מה קרה לי פתאום אחרי כולה 4 ק”ג – ממש התאכזבתי מעצמי… חשבתי שהפעם אני יותר רצינית מתמיד.
    האמת שאין לי שום ברירה אחרת אני חייבת ממש חייבת להמשיך ואסור לי להשבר… ואז יש לי מליון תרוצים התינוקת לא נותנת לי לישון בלילה , אני עייפה הבית הכביסות להכין אוכל, הילד הגדול והילד הממש גדול (בעלי) ואין לי זמן לעצמי – ואין לי חיים וכו' וכו' …. די מספיק חייבת לחזור לעצמי ולתוכנית
    אין ברירה אחרת………….. לילה טוב……………..
    מאמאלה2

אלמוני
    לא פעיל

אני מתה על הכינוי שלך..:) ממש עושה חשק לחבק אותך, כי גם אמא זקוקה לחיבוק…אולי הכי בעולם..:)
    בכל מקרה יקירתי, אני גאה בך על הגישה שלך…ממשיכים הלאה, אסור להתייאש, אין לייאוש מקום בחיים שלנו וגם לא לתירוצים..
    מצד שני, בכל תהליך יש עליות וירידות…הורידי רגל מגז הלחץ…בסוף כולם מגיעים, מי כמוך יודעת שתינוק לא מתחיל ישר לרוץ, אלא צעד אחר צעד, וגם נופל לעיתים החמוד הקטן, אך הוא ממשיך לנסות עוד ועוד, עד שהוא רץ מרתון..אז למה שאצלך זה יהיה שונה, אינך בשר ודם? במה את שונה? הרשי לעצמך לא להיות תמיד חזקה…זה בסדר גם לעיתים להיות פחות חזקה, העיקר שיודעים מהי המטרה…וחוזרים למסלול…
    מאמינה שיש בך את הכוחות לדעת לעשות סדרי עדיפויות בחיים, וכשאמא מאושרת כולם מאושרים…מגיע לך…
    מאמינה בך
    איה

אלמוני
    לא פעיל

מאמי גם לי יכול להיות אלף ואחת סיבות לא להאמין אב מה שמחייב זה להאמין לדעת לקבל גם עליה כי ליפעמים הגוף לא משחרר כי לוקח למאגרים אני מאמינה שתיצמדי לתוכנית ותישתי מים שבוע הבא
    תהיה ירידה מאמי לא לרחם על עצמו פשוט לקבל את עצמנו לטוב ולרע
    תקומי מחר עם חיוך תחשבי חיובי ותאמיני לי רק ההרגשה הטובה בשילוב עם עשייה תניב לך פירות מקווה שעזרתי רחלי
    נ.ב. לא לוותר להמשיך הלאה ולא פלא שמים הם ניסים

אלמוני
    לא פעיל

לא להתייאש “לא קלה היא לא קלה דרכינו”
    אבל עדיין הסתכלי על ההשגים ולא על הנפילות וגם אם עלית מעט לא נורא תחשבי כך אם לא היית בתוכנית היית בפלוס גדול ומכיוון שאת בתוכנית את במינוס של 4 וחצי קילו למרות העלייה הקטנה

אל תשברי עכשיו כי את ממש במצב טוב וקורה שיש נפילות
    בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

מותר בתוכנית גם לעלות לפעמים
    זה חלק מהתהליך ואסור להרים ידים
    כי כל עליה היא לצורך ירידה
    עצה שלא תחלי במחלה שתצרת נפוצה כי אחרת תשברי מהר
    כשאני נכנסתי לתוכנית הבן שלי היה שלי הקטן היה בן שנתים וחשבתי שאם אני אעדר מהבית אחרי צוהרים יהיה נורא
    אז שתידעי לך שלא את צריכה לשים את אצמך במקום ראשון אחרת לא יהיה לך כוח בישבילם מניסיון
    היום אני גם יוצאת אם חברות וככה גם טוב לי לנפש ואני אמא יותר טובה
    אז קדימה בלי תירוצים ישר לעבודה ושבוע הבא יהיה יותר טוב
    בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

היום יום חדש והשמש מאירה בחוץ והכל פתאום מתבהר (יש נטיה לאבד פרופורציות בלילה כשעייפים) אז באמת קמתי בבוקר ויאללה למלחמה… תודה רבה על התמיכה ריגשתן אותי
    סופ”ש נפלא

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות